Kauno „Akropolyje” – virtualios realybės ir interaktyvių pramogų renginys | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje” – virtualios realybės ir interaktyvių pramogų renginys

Organizatorių nuotr.

Atnaujintoje Kauno „Akropolio” laisvalaikio erdvėje jau verda gyvenimas. Rugsėjo 21–22 dienomis kauniečiai kviečiami į „Kosminę odisėją”, į visai šeimai skirtų išmaniųjų dirbtuvių ir interaktyvių pramogų savaitgalį. Čia bus galima iš arčiau susipažinti su robotais-transformeriais, 3D spausdintuvais, virtualia realybe (VR) ir net išbandyti NASA simuliatorių, kuris naudojamas ruošiant pilotus ir astronautus nesvarumo būsenai.

Kosminė kelionė – su nauja šukuosena ir NASA treniruokliu

O kokia gi kosminė kelionė be pasiruošimo? Pasidaryti fantastines šukuosenas mažuosius „Kosminės odisėjos” dalyvius pakvies grožio meistrai, o „360º slow motion” studija padės įamžinti naują įvaizdį su 360 laipsnių besisukančia kamera.

Virtualius nuotykius leis patirti ir dviračių lenktynės kosmose – VR technologija paremta interaktyvi pramoga. Na, o patys narsiausi galės išbandyti savo jėgas besivartydami NASA trijų dimensijų sūpynėse.
Tarp kvapą gniaužiančių pramogų paragauti kosmonautų maistu – liofilizuotų vaisių ir daržovių – kvies „Super Garden”, o „Formosa” siūlys pasistiprinti kosminiais kokteiliais „Galaxy drinks”.

Tarp daugybės pramogų – robotai-transformeriai ir 3D technologijos

Robotai – vaikų labai mėgstama, smagi, ateities pasaulyje reikalingas kompetencijas ugdanti pramoga. Todėl su svečiais ne tik sveikinsis robotai-transformeriai, bet ir edukaciniai LEGO robotai. Juos iš ar
iau pamatyti bei išbandyti varžytuvėse bus galima „Robotikos akademijos” bei KTU Jaunųjų kompiuterininkų mokyklos stenduose.

Japoniškų žaislų parduotuvė „Japoko” būsimiems išradėjams suteiks galimybę pažaisti su „LaQ” konstruktoriais ir dalyvauti išmaniųjų žaidimų dirbtuvėse. Įvairaus amžiaus vaikai taip pat galės dalyvauti raketų dekoravimo dirbtuvėse.

Vyresnius „Kosmoso odisėjos” lankytojus LEMONA elektronika kvies pamatyti, kaip gimsta 3D objektai, ir patiems sudalyvauti dirbtuvėse, kurių metu vaikai galės patys kurti objektus su 3D pieštukais.

Beribėse erdvėse – vaikų pilotuojami erdvėlaiviai

Kauno Akropolio laisvalaikio ir pramogų erdvėje įskūrusios X PRAMOGOS

parodos metu vaikus kvies praleisti laiką viename iš naujausių virtualios realybės produktų FLYER. Tai virtualios realybės simuliatorius, kuriame ne tik sėdėsite ir stebėsite trumpametražinį filmuką, bet judesio ir vėjo efektų pagalba jausitės kaip tikrame atrakcione! Galėsite papilotuoti erdvėlaivį beribiame, dar neištirtame kosmose, taip pat susikauti su iš kosmoso atkeliavusiais robotais. FLYER atrakcionas yra skirtas ir mažiems ir dideliems. Svarbiausia, kad būtų užtektinai noro ir drąsos patirti visus įspūdžius.

Nemokamas renginys vyks 3 a., laisvalaikio ir restoranų erdvėje. Šeštadienį ir sekmadienį pramogos vyks nuo 12 iki 18 valandos.
 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA