„VS-Fitness“ – ypatingas dėmesys šeimų aktyviam laisvalaikiui | Kas vyksta Kaune

„VS-Fitness“ – ypatingas dėmesys šeimų aktyviam laisvalaikiui

V. Jovaišos nuotr.

Judėjimas yra gyvybės, veiklumo ir aktyvumo požymis. Nuo mažų dienų vaikai yra aktyvūs, judrūs ir žaismingi. Tačiau dažnai šių dienų aplinka, kurioje jie auga ir vystosi, diktuoja visiškai priešingą gyvenimo būdą. Per pastarąjį laikmetį vaikų fizinis aktyvumas sparčiai mažėja, prastėja ir vaiko fizinis bei psichinis vystymasis.

Dėl šios priežasties „VS-Fitness“ sporto ir sveikatingumo kompleksas Kaune subūrė kompetetingų ir patyrusių trenerių komandą tam, kad augintų sveiką, drąsią ir savimi pasitikinčią sąmoningą jaunąją kartą.

„VS-Fitness“ siūlo vaikams nuo 5-14 metų lankyti teniso pamokas, pakopinėti laipiojimo sienele, Karate Kyokushin treniruotes bei treniruočių programą „VS-Fitness vaiko narystė“, kurią sudaro net trys skirtingi užsiėmimai per savaitę: Gatvės šokiai, Fun fitness, Cross kids. Šių treniruočių metu lavinamas vaiko fizinis pasirengimas, kūrybiškumas, drąsa, komandiškumas, pasitikėjimas savimi bei įsitraukimas į socialinį gyvenimą. Treniruotės vyksta patogiu metu, kada visa šeima gali sportuoti kartu nuo 18 val.

„Kuriame paslaugas atsižvelgdami į aktyvių žmonių gyvenimo būdą, tam, kad patogu būtų sportuoti su vaikais ir tėvai jaustųsi saugūs, kad jų vaikais rūpinasi patyrę sveikatingumo specialistai“, – teigia „VS-Fitness“ sporto ir sveikatingumo centro vadovė Šarūnė Vasiliauskienė.

„VS-Fitness“ sporto ir sveikatingumo komplekse sportuoti gali visi, tiek mėgėjai, tiek profesionalai. 7.500 m2 dydžio centras išsiskiria naujausia modernia įranga ir itin plačiu paslaugų spektru.

Milžiniška sporto erdvė su jėgos bei kardio treniruokliais, 4 teniso kortai su profesionalia „Decoturf“ danga, 2 skvošo kortai, kopimo sienelė, daugiau kaip 60 įvairų grupinių treniruočių per savaitę, virtualios treniruotės, atskiros spa zonos vyrams ir moterims, sveiko maisto baras, soliariumai bei viena moderniausių Lietuvoje „Crosstraining“ zonų – visu tuo gali naudotis kiekvienas „VS Fitness“ klientas. Grupinių treniruočių įvairove bei kiekiu „VS-Fitness“ išsiskiria iš kitų Kauno miesto sporto klubų.

„VS-Fitness“ grupinės treniruotės / V. Jovaišos nuotr.

„Didelį dėmesį skiriame komandos formavimui bei lojalių darbuotojų išlaikymui, mums svarbu sukurti ne tik jaukią aplinką sportui bet ir suteikti klientams pasitikėjimą trenerio profesionalumu. Savo klientams siūlome įvairias žemo, vidutinio ir aukšto intensyvumo grupines treniruotes, todėl visi atranda tai, kas jiems patinka ir turi galimybę išbandyti vis kažką naujo, – teigia Š. Vasiliauskienė.

– Pastebime tendencijas, kad moterys dažniau renkasi žemo arba vidutinio intensyvumo treniruotes tokias kaip Pilates, Calanetica, Zumba, Body sculpt, kai tuo tarpu vyrai išsikrauna aukšto intensyvumo treniruotėse: Pump, Crosstraining, Challenge. Labai smagu, kad visa tai galime pasiūlyti savo klientams.“

Sporto klube laukia ir platus treniruoklių pasirinkimas / V. Jovaišos nuotr.

Čia veikia ir modernus Reabilitacijos centras, kuriame į reabilitaciją žiūrima taikant šiuolaikišką požiūrį. Naujausia įranga, diagnostika, reabilitacijos programos, nėščiųjų, kūdikių, vaikų kineziterapija, vaikų mokymas plaukti, masažai, fizioterapija, grožio paslaugos bei mitybos konsultacijos, modernus baseinas su kilnojamu dugnu, profesionalų komanda – tai šio centro vienas iš didžiausių išskirtinumų.

„VS-Fitness“ naująjį rudens sezoną pradeda su trenksmu ir rugsėjo 14 d. kviečia kauniečius į nemokamą sporto šventę visai šeimai! Suaugusiems ir vaikams grupinės, asmeninės treniruotės, teniso, skvošo pamokos, kopinėjimas sienele, kūdikių ropojimo varžybos ir masažo kursai, mitybos bei grožio konsultacijos. Ateikite, išbandykite ir pamilkite aktyvų laisvalaikį. Daugiau informacijos rasite oficialiame „VS-Fitness“ interneto portale.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA