Savaitgalį Kaune bus daug veiksmo – numatomi keli dideli renginiai (renginių apžvalga) | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį Kaune bus daug veiksmo – numatomi keli dideli renginiai (renginių apžvalga)

R. Tenio nuotr.

Nepaisant to, jog ruduo vis labiau įsitvirtina, galima teigti, jog miestas vis dar gyvena vasaros tempu. Šį savaitgalį Kaune numatomi keli didelio masto renginiai – Kauno rudens mugė bei šviesų festivalis „Light on“. Netruks ir mažesnių renginių, kurie garantuos, jog laisvalaikis bus praleistas turiningai.

Ketvirtadienis

17 val. Prijaučiantis mistinėms istorijoms yra kviečiami į ekskursiją po Kauną „Mistinės Kauno vietos – senamiestis“. Vaikščiodami po mistines vietas, išgirsite šiurpuliuką keliančių istorijų apie Kaune gyvenusius, gyvenančius, o gal ir gyvensiančius vaiduoklius, mediumus ir mistikus.

19 val. „Daugirdas“ organizuoja pasikalbėjimus su gerai žinoma asmenybe Eugenijumi Laurinaičiu. Kartu su Alex Monaco profesorius kalbės apie tai, kaip priimti sprendimus ir mintį paversti darbu bei kitomis temomis. Renginys mokamas.

Penktadienis

10 val. Vilniaus gatvėje prasidės „Kauno rudens mugė 2019“. Jos metu vyks daug renginių ir muzikos pasirodymų. Organizatoriai kviečia kauniečius ir miesto svečius naująjį rudens sezoną pasitikti džiugiai. Mugė vyks iki pat sekmadienio, tad laiko aplankyti – gausu.

20 val. „Džiaugsmo alėjoje“ vyks „Just dance“ šokių kovos. Dalyviams reikės atkartoti šokių judesius, kurie rodomi ekrane. Judesiai bus fiksuojami vaizdo kameros, o tiksliausiai atlikęs judesius ir surinkęs daugiausiai taškų – tampa laimėtoju. Reikalinga registracija, renginys nemokamas.

Šeštadienis

9 val. KTU stadione vyks specialus bėgimas skirtas prof. K. Baršauskui atminti. Renginio metu save galėsite išbandyti įvairiose trasose ir kliūčių ruožuose.

12 val. Panemunės paplūdimyje „Fluxus Labas“ organizuoja nemokamą iniciatyvą „Nemuno istorijos Panemunėje“. Renginio metu vyks įvairūs žaidimai, sporto ir dailės užsiėmimai. Dalyviai taip pat galės pasimėgauti pirtimi.

19 val. Nemuno žiede pirmą kartą Lietuvoje vyks šviesų ir garso festivalis „Light On“. Programoje numatoma lazerių ir fejerverkų šou, lėktuvų akrobatikos pasirodymas, koncertai ir dar daugiau. Renginys mokamas.

Sekmadienis

12 val. Ant parodos kalno vyks „Red Bull” muilinių lenktynės. Tai renginys, kurio metu nutrūktgalviai savo pačių sukonstruotomis vežėčiomis skrieja nuo kalno, siekdami geriausio rezultato. Trasoje netrūks kliūčių, tramplynų ir posūkių, tad pasiekti galą tikrai nebus lengva. Renginys nemokamas.

13 val. Lietuvos liaudies buities muziejaus teritorijoje vyks renginių ciklas skirtas paminėti Vietovardžių metams. Renginio metu numatomi koncertai – vokalinių ansamblių pasirodymai, konferencijos. Renginys nemokamas.

14 val. Kauno pilyje startuos Orientacinis žaidimas skirtas šeimoms „Mažasis Kauno detektyvas“. Orientaciniame žaidime visi šeimos nariai kartu ieškos, bėgs, spėlios ir sužinos daug įdomių ir netikėtų dalykų apie miestą. Renginio kaina 5 eurai.

14 val. VDU botanikos sode vyks Aleksoto šventė. Renginiai numatomi įvairiose sodo vietose, numatomi edukaciniai užsiėmimai. Organizatoriai taip pat kviečia dalyvauti geriausių prieškario kostiumų stiliaus rinkimuose.

Visi čia paminėti renginiai yra tik dalis to, kas savaitgalį vyks Kaune. Daugiau apie renginius galite rasti portalo renginių kalendoriuje. Savaitgalis džiugins ne tik renginių gausa – daug naujų porų sumainys aukso žiedus. Daugiau apie tai galite sužinoti portalo vestuvių rubrikoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA