Kaip iš veiksmo filmo: bėglys ant policijos automobilio užvertė stulpą | Kas vyksta Kaune

Kaip iš veiksmo filmo: bėglys ant policijos automobilio užvertė stulpą

Skaitytojo nuotr.

Trečiadienio naktį Kaune, Raudondvario plente, policijos pareigūnai persekiodami bėglį pateko į avariją. „VW Passat“ ant pareigūnų tarnybinio automobilio užvertė apšvietimo stulpą.

[galerija kiek=”4″]

Policija pranešė, kad naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį įvyko eismo įvykis, kuriame sudalyvavo ir policijos pareigūnai – pirminiais duomenimis, Kaune dirbę patruliai pastebėjo įtartiną automobilį ir nusprendė jį sustabdyti patikrinimui.

Pareigūnų nurodymams sustoti vairuotojas nusprendė nepaklusti ir paspaudęs „VW Passat“ akceleratoriaus pedalą nurūko.

Policijos duomenimis, įtemptos gaudynės pasibaigė avarija. Nuo pareigūnų sprukęs vairuotojas nesuvaldė „VW Passat“ automobilio ir rėžėsi į apšvietimo stulpą, kurį nuvertė ant tarnybinio policijos automobilio.

Kauno gaisrininkai sulaukė pranešimo, kad ant policijos automobilio užvirtęs elektros stulpas. Kartu su priešgaisrine tarnyba į įvykio vietą atvyko ESO avarinė, kuri atjungė elektrą ir pašalino stulpą.

Kauno apskr. VPK informavo, kad įvykio metu buvo sužaloti du bėglių automobiliu važiavę vyrai. Jie buvo išvežti į gydymo įstaigą. Policijos pareigūnai nepatyrė sužalojimų.

„Buvo policijos sirenos, kad žmogus sustotų, ir kai jis nestojo, girdėjosi didelis susidūrimo garsas, atvažiavo dar 1 policija ir pradėjo ieškot žmogaus, kuris pabėgo į pievas. Atvažiavo 1 gaisrinė ir 2 greitosios pagalbos“, – pasakojo įvykį matęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

„Vis dar vyksta paieškos, pievoje ir statomuose namuose. Daugėja policijos ekipažų, dar 3 atvažiavo. Pareigūnas juda i pievą su šunimi“, – pusę pirmos nakties rašė skaitytojas.

Priežastys, dėl kurių buvo bėgama nuo policijos pareigūnų, kol kas nenustatytos.

Avarijos metu buvo apgadintas „VW Passat“, policijos tarnybinis automobilis ir apšvietimo stulpas. Į įvykio vietą buvo išsiųstos visos specialiosios tarnybos.

Įvykis tiriamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA