Į Kauno pašto skyrių modernizavimą bus investuota per pusę milijono eurų | Kas vyksta Kaune

Į Kauno pašto skyrių modernizavimą bus investuota per pusę milijono eurų

Asociatyvi / „Lietuvos paštas“ nuotr.

Lietuvos paštas į savo tinklo atnaujinimą Kaune iki šių metų pabaigos investuos 610 tūkst. Eur – tiek numatyta skirti „miegamuosiuose“ mikrorajonuose šiuolaikiškiems pašto skyriams įrengti.

„Pasaulinė pašto rinka – labai dinamiška, reaguojanti į kasmet kintančius vartotojų įpročius ir poreikius, tad pašto operatoriai privalo prie jų prisitaikyti. Sparčiai didėjant daiktų siuntimo apimtims, keičiasi pašto paslaugų teikimo organizavimo principai ir pobūdis, o tuo pačiu – ir reikalavimai pašto patalpų išplanavimui, jų saugumui, klientų aptarnavimo įrangai ir potyriams bei darbuotojų darbo sąlygoms“, – sako Lietuvos pašto generalinė direktorė Asta Sungailienė.

Pranešime spaudai rašoma, kad įvertinus šiuos pokyčius ir naują tendenciją, kad miestuose gyventojai noriai kuriasi toliau nuo centro, modernius, kompaktiškus pašto skyrius planuojama įrengti ten, kur yra didžiausia klientų koncentracija – taip vadinamuose „miegamuosiuose rajonuose“.

Numatomas pašto vidus po rekonstrukcijos / „Lietuvos paštas“ nuotr.

„Dideles, sunkiai pašto reikmėms pritaikomas patalpas keičiame mažesnėmis, tačiau įrengtas šiuolaikiškai ir ten, kur mūsų klientui yra patogiausia – prie jo namų“, – teigė A. Sungailienė.

Pasak jos, pašto patalpų Kaune modernizavimui ir įrengimui iki šių metų pabaigos skirta daugiau nei 0,6 mln. Eur – už juos šiame mieste bus atidaryti 5 naujos koncepcijos Lietuvos pašto skyriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA