„Be1“ nacionalinė futbolo akademija meta iššūkį pradinių klasių moksleiviams | Kas vyksta Kaune

„Be1“ nacionalinė futbolo akademija meta iššūkį pradinių klasių moksleiviams

„Be1“ nuotr.

„Be1“ nacionalinė futbolo akademija rugsėjo mėnesį pradeda ne tik kviesdama jaunuosius futbolininkus mokytis valdyti kamuolį aikštėje, bet savo įgūdžius tobulinti ir mokyklos koridoriuje, sporto salėje ar klasėje.

„Be1“ misija – futbolas. Šią žinią akademija nori atnešti ir į mokyklas. Futbolas – tai daugiau nei tik dvi komandos, aikštėje bandančios įspirti įvartį į viena kitos vartus. Tai bendruomeniškumas, vidinis tobulėjimas ir, žinoma, džiaugsmas pasiekus savo išsikeltus tikslus.

Futbolas integruojamas į mokyklas tam, kad pradinių klasių vaikai galėtų save išbandyti kitokioje futbolo aikštelėje. Tai bus išbandymas ne tik jų įgūdžiams, bet ir atkaklumui, komandiškumui bei sportinei dvasiai.

Akademija didelį dėmesį skiria vaikams, kurie ateityje garsins Lietuvos vardą savo pasiekimais. Organizacijoje dirba tarptautinė trenerių komanda, kurią sudaro treneriai, vartininkų treneriai, fizinio rengimo specialistai, kurių pagrindinis tikslas – išugdyti įvairaus amžiaus ir meistriškumo futbolininkus.

„Be1“ nacionalinė futbolo akademija prižiūri akademikų fizinę būklę, lavina įgūdžius futbolo aikštėje ir už jos – rūpinasi jaunųjų sportininkų mityba, emocine sveikata, teorinėmis žiniomis apie futbolą bei vadybiniais ir anglų kalbos įgūdžiais. Prie akademijos prisijungti kviečiami vaikai nuo šešerių iki penkiolikos metų.

„Be1“ nuotr.

Nacionalinės futbolo akademijos „Be1“ siekis yra kuo daugiau žmonių supažindinti su futbolo sportu, suburti šiuolaikišką, atvirą, be pykčių dirbančią futbolo bendruomenę, kurios misija – futbolas. Tai naujos kartos futbolo bendruomenė, kurie su savo šeimomis sugrįš į stadioną, pagarbiai palaikys savo komandas, kuriose žais jų vaikai, giminės ar kaimynai.

„Norime matyti, jog vaikai kuo daugiau laiko praleistų aktyviai, todėl organizuojant „Pradinių Mokyklų iššūkį“ aprūpinsime kiekvieną mokyklą mini futbolo vartais ir kamuoliais, kuriais moksleiviai galės naudotis pertraukų metu ir už tai laimėti vertingų prizų“, – projekto tikslu dalinosi akademijos vadovas Andrius Markevičius.

Įveikus iššūkį ir daugiausiai balsų surinkęs dalyvis gali laimėti puikius prizus: savo klasę pradžiuginti laiku, praleistu vandens parke, o savo mokyklą – 1000 EUR dovanų kuponu apsipirkti „Euroatletas“ sporto prekių parduotuvėje. Iššūkio esmė yra 10 kartų iš eilės įmušti mini futbolo kamuolį į mini futbolo vartus iš 11 metrų atstumo, kamuoliui liekant vartuose, tad, skubėkite mušti įvarčius, atstovauti mokyklai ir tapti tikrais herojais!

„Visi, kurie palaiko šias idėjas kviečiami prisijungti prie „Be1“ NFA pradinių mokyklų iššūkio! Kiekvienas turime įnešti savo indėlį į atgimstančią futbolo bendruomenę. Juk ne veltui mūsų pavadinimas Be One – būkime viena sporto šeima ir paskatinkime pradines mokyklas ir mažuosius futbolininkus dalyvauti iššūkyje! Tikimės, jog tai vienas iš būdų pamilti futbolą. Tad, mokytojai, mokiniai, tėveliai, skubėkite registruoti savo klases ir mokyklas iššūkyje, kuriame pagrindinį prizą laimės tiek mokykla, tiek klasė“, – kviečia A. Markevičius.

Daugiau informacijos, „Be1“ NFA pradinių mokyklų iššūkio taisyklės ir registracijos formą rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA