Kauniečiai papasakojo daugiau detalių apie naktinę sumaištį Šančiuose | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai papasakojo daugiau detalių apie naktinę sumaištį Šančiuose

Skaitytojų nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Vėlų sekmadienio vakarą didelės policijos pajėgos šukavo Ašmenos gatvės apylinkes Aukštuosiuose Šančiuose. Čia, įtariama, girtam „BMW“ vairuotojui apgadinus kelis automobilius, kompanija dėjo į kojas – skaitytojai pasakoja, kad dviem žmonėms pavyko pasprukti.

[galerija kiek=”4″]

Kaip primena „Kas vyksta Kaune“, dar vakar į redakciją kreipėsi A. Šančių gyventojas, Ašmenos gatvėje pastebėjęs penkis policijos ekipažus. Anot jo, pėsti pareigūnai kažko ieškojo pasišviesdami prožektoriais, apylinkės žvalgytos ir iš tarnybinių automobilių.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas vakare nurodė, kad 21.14 val. pranešta apie kelis „BMW“ vairuotojo apgadintus automobilius. Tiesa, didelis sujudimas kauniečius tikrai nustebino – pareigūnai pastebėti sukantys ratus ir Verkių, Žarėnų gatvėmis.

Pirmadienį popiet su „Kas vyksta Kaune“ susisiekę skaitytojai nupasakojo, kad Ašmenos 1-osios gatvės gale manevravęs „BMW“ tiesiog rėžėsi į stovinčius automobilius.

„Bandė dar sprukti iš įvykio vietos, važiuoti atbulomis, bet smūgio metu lūžo priekinė šakė, ir negalėjo pasukti vairo“, – dėstė šančiškis, o jo minėtas automobilio apgadinimas matosi redakcijai siųstame vaizdo įraše.

Liudininkų teigimu, „BMW“ važiavo keturi asmenys: po incidento du šoko per tvorą į karinę teritoriją, kiti du (žmonių spėjimu – keleiviai) bandė lyg niekur nieko pasišalinti tiesiog nueidami nuo automobilio, tačiau šią porelę gyventojai sustabdė ir iškvietė policiją.

Anot kauniečių, visi iš kompanijos – labai jauni 18-19 metų amžiaus. Įdomi detalė, kad taranu tapęs „BMW“ priekyje žymėtas Jungtinės Karalystės valstybiniais registracijos numeriais, o gale – lietuviškais.

Kauno apskrities policijos duomenimis, neblaivus „BMW“ vairuotojas sekmadienio vakarą kliudė keturis automobilius ir palikęs saviškį, pabėgo. Į įvykio vietą buvo išsiųsti keturi policijos ekipažai, kurie ieškojo bėglio, galiausiai sulaikyti du asmenys.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA