Baisus susidūrimas važiuojant link Klaipėdos: ligoninėje šeši žmonės (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Baisus susidūrimas važiuojant link Klaipėdos: ligoninėje šeši žmonės (atnaujinta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Šeštadienio rytą skaudi nelaimė įvyko A1 magistralėje važiuojant link Klaipėdos. Policijos duomenimis, ties Girkalniu susidūrus dviem automobiliams, nukentėjo net šeši žmonės.

Kaip socialiniuose tinkluose po 11 val. dalijosi kauniečiai, į siaubingą avariją atskubėjo trys greitosios medicinos pagalbos brigados ir iš Kauno lėkė dar viena.

Įvykio vietoje buvę nelaimės liudininkai vylėsi, kad stovėjusio automobilio, į kurį kone sulindo kita transporto priemonė, gale keleiviai nesėdėjo, nes iš šios salono dalies nieko neliko.

Policijos departamentas informavo, kad rugsėjo 7 d., apie 10.15 val. Raseinių rajone, kelio Vilnius-Klaipėda 166-ame kilometre, automobilis „Chrysler“ įvažiavo į pirmoje juostoje sustojusį „Volkswagen Sharan“.

Pirminiais duomenimis, sužaloti šeši asmenys. Įvykio vietoje eismas, kaip praneša policija, neuždarytas, automobiliai gali pravažiuoti antra juosta, nors vairuotojai apie 11.10 val. teigė, kad ties Girkalniu judant link uostamiesčio eismas ribojamas ir nukreipiamas link Raseinių.

Papildyta 12.55 val.

Eismo informacijos centras apie 12.40 val. pranešė, kad dėl avarijos padarinių šalinimo uždaromas eismas magistralinio kelio A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda 165,4-166 kilometre, Raseinių rajone.

Transporto srautas kreipiamas viaduku per Girkalnio sankryžą, eismą čia reguliuoja policijos pareigūnai.

Papildyta 14.19 val.

Apie 14 val. Eismo informacijos centras pranešė, kad pareigūnai magistralėje ties Girkalniu atnaujino eismą. Nelaimės padariniai kelyje pašalinti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA