Į sodinukų mugę „Aš sodinu“ kviečia dr. A. Amšiejus | Kas vyksta Kaune

Į sodinukų mugę „Aš sodinu“ kviečia dr. A. Amšiejus

Organizatorių nuotr.

Ieškantiems idėjų kaip rudenį papildyti ar atnaujinti savo kiemą ar sodybą – puikia proga taps Kaune vyksianti sodinukų mugė „Aš sodinu“. Rugsėjo 14-15 dienomis, prie prekybos centro „Ermitažas“, Raudondvario pl. 131 kauniečiai kviečiami pasižvalgyti ir įsigyti įvairiausių sodinukų, daigų, dekoratyvinių augalų, vaiskrūmių.

Nuo vandens lelijų iki šilauogių sodinukų

Visą savaitgalį, prekybos centro „Ermitažas“ aikštelėje išsidėstys Lietuvos augintojų įvairiausi sodinukai, daugiametės gėlės, daigai, dekoratyvinių augalai, vaiskrūmiai ir t. t.

Čia galėsite įsigyti vandens lelijų, šilauogių, aviečių, braškių, žemuogių, sausmedžių, spanguolių, vyšnių, trešnių, slyvų ir kitų vaiskrūmių sodinukų, vienmečių ir daugiamečių lauko gėlių. Ruduo taip pat puikus laikotarpis pasirūpinti sodu ir daržu, tad lankytojai galės rasti viską, kas pravers planuotis darbus soduose, daržuose ir gėlynuose.

Nemokamai konsultuos specialistai

Lankytojų mugėje lauks dešimtys auginimo ir priežiūros specialistų iš visos Lietuvos. Sodo, daržo bei kiemo aplinka bus pasirūpinta mūsų krašto sodininkų, daržininkų ir medelynų atstovų. Savo rankomis šias prekes užauginantys ūkininkai mielai konsultuos ir dalinsis savo patirtimi.

Mugės lankytojus abi dienas nemokamai konsultuos puikūs savo sričių žinovai – dr. Algirdas Amšiejus, Danguolė Lingienė ir kiti.

Sodinukų mugė / Organizatorių nuotr.

Kauno gyventojai ir miesto svečiai kviečiami atvykti rugsėjo 14-15 dienomis, šeštadienį nuo 10 iki 17 valandos ir sekmadienį nuo 10 iki 16 valandos pasidžiaugti prekių įvairove ir įsigyti kažką, kas akis džiugins ateityje ir atnaujins Jūsų kiemus ar sodus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA