Troleibuse prie Kauno klinikų – įžūli vagystė | Kas vyksta Kaune

Troleibuse prie Kauno klinikų – įžūli vagystė

Skaitytojų nuotr.

Kauniečiai pasidalino vaizdo įrašu, kuriame užfiksuoti vaizdai, kaip policija užblokavo troleibusą, kuriame, kaip paaiškėjo, sulaikyti trys vagišiai. Dėkojame skaitytojams už pilietiškumą ir pasidalinimą medžiaga, kuri įrodo, kad policija Kaune – nesnaudžia.

Rugsėjo 4 d. apie 19.40 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė pranešimo, apie Kaune, Žeimenos g., iš merginos (gim. 1999 m.) galimai pavogtą nešiojamą garso kolonėlę.

Kaip skelbiama pranešime, pareigūnams nuvykus į įvykio vietą nukentėjusioji apibūdino asmenis, kurie galimai pasisavino jai priklausantį daiktą ir pasišalino.

Pagal nurodytus asmenų požymius ir galimą jų pasišalino kryptį, policijos pareigūnai surado apibūdinimą atitinkančius tris jaunuolius, gimusius 1997 m., 2002 m. ir 2003 m., kuriuos pristatė į policijos komisariatą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai aiškinasi šio įvykio aplinkybes.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA