Pareigūnai ieško kruvino susirėmimo Šilainiuose liudininkų | Kas vyksta Kaune

Pareigūnai ieško kruvino susirėmimo Šilainiuose liudininkų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienį į ligoninę iš Rasytės gatvėje esančio namo kiemo pristatytas ir dėl durtinių žaizdų paguldytas neblaivus vyras. Dėl šio įvykio Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą, prašoma gyventojų pagalbos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kauno miesto Santakos policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 138 str. 1 d., dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Kaip nurodoma policijos pranešime, rugpjūčio 27 d., laikotarpiu nuo 22 val. iki 22.30 val., Rasytės gatvėje prie 42-o namo įvyko konfliktas, kurio metu buvo sužalotas vyras. Pareigūnai ieško įvykį mačiusių liudininkų.

Kauno apskrities policijos pareigūnai prašo asmenis, mačiusius šį įvykį, ar minėtu laikotarpiu stačiusius automobilius su vaizdo registratoriais prie šio namo, turinčius bet kokios reikšmingos informacijos kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 223 726, (8 700) 60 642, arba rašyti el. paštu dovile.gelunaite@policija.lt

Tyrimą organizuoja ir jį kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA