Kauno barai, kuriuose galima stebėti pasaulio krepšinio čempionato rungtynes | Kas vyksta Kaune

Kauno barai, kuriuose galima stebėti pasaulio krepšinio čempionato rungtynes

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pasaulio krepšinio čempionatas jau prasidėjo, o į vietas, kur būtų galima stebėti šio turnyro dvikovas, renkasi ištikimiausi šio sporto aistruoliai. Ne vienas Kauno baras pasirūpino, kad krepšinio sirgaliai varžybas galėtų stebėti prie bokalo alaus.

Pranešime spaudai rašoma, kad šiam, jau 18-ą kartą rengiamam čempionatui itin aktyviai pasiruošė laikinosios sostinės maitinimo įstaigos, kurios dėl gana anksti prasidedančių dvikovų pakoregavo ir darbo laiką. Vienas tokių – sidro baras „2½ obuolio“.

„Aišku, šįkart ne taip sunku, kai krepšinį rodė 4 ar 5 valandą ryto. Nors transliacijos ankstyvos, tačiau ir šįkart laukiame didelio susidomėjimo. Žmonės įvertina, kad žiūrėti krepšinį bare yra ir smagu, ir patogu, nes nereikia rūpintis gėrimais ir užkandžiais, todėl galima visu 100 proc. koncentruotis vien tik į krepšinį“, – apie privalumus kalba baro „2½ obuolio“ atstovas.

Kaune krepšinio sirgaliai mėgsta užsukti ir į „Shamrock“ barą, Laisvės alėjoje įsikūrusį „Džempub“. Taip pat ieškantiems vietos pasižiūrėti rungtynių transliacijas siūloma užsukti į miesto širdyje įsikūrusį B2O ar „rePublic“ barus.

Vilniuje ir Klaipėdoje – ne ką mažesnis pasirinkimas

Šio vardo barą galima rasti ir Lietuvos sostinėje, kurioje prekybininkai ne ką mažiau aktyviai pasiruošė čempionatui. Vienas tokių – Konstitucijos prospekte įsikūręs „Stars and Legends“ sporto baras.

„Sirgaliai savo meilę krepšiniui jau parodė itin gausiai užpildę mūsų barą per Lietuvos krepšinio rinktinės draugiškas rungtynes“, – sirgalių ištikimybe krepšiniui džiaugiasi „Stars and Legends“ atstovas.

Pamėgti sirgalių ir tokie barai, kaip „Gringo“, „Piano Man Bar“ ar Pilies gatvės pradžioje laukiantis „7 Fridays bar“, kurių kiekvienas gali pasiūlyti vis kitokių pramogų, maisto ir gėrimų.

Krepšinio karštinė palietė ir šalies pajūrį. Vienos iš vietų, kur bus galima stebėti krepšinio batalijas, – „Max Coffee“ tinklas, kurio kavinės įsikūrusios ir Klaipėdos senamiestyje, ir kiek tolėliau nuo jo. Kita klaipėdiečių ir miesto svečių pamėgta vieta – „Honolulu sporto baras“.

Miesto senamiestyje įsikūręs „Irish Nesė Pub“ ir „Žvejų Baras. Daugiau apie kone geriausias vietas stebėti krepšinio
transliacijas sužinoti galima „Betsafe“ tinklaraštyje.

Tenka stebėti ir darbe

Tiesa, ne visomis dienomis barai taps geriausia vieta stebėti krepšinio rungtynes – Lietuvos krepšinio rinktinės kovos vyksta ir darbo dienomis, kai dauguma sirgalių dar būna darbo vietose.

Rungtynes stebėti galima ir internetu, o tai – geriausias pasirinkimas šiokiadienius leidžiantiems darbe. Tiesa, nors Lietuvos rinktinės rungtynių transliaciją rasti nesunku, norintiems gyvai sekti ir kitų komandų pasirodymus iškyla problemų.

Dažniausiai žmonės renkasi nelegalias transliacijas, o jos nedžiugina nei kokybe, nei patogumu. Tokiu atveju geriau ieškoti legalių alternatyvų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA