Kaunietis užfiksavo savižudišką dviratininko manevrą | Kas vyksta Kaune

Kaunietis užfiksavo savižudišką dviratininko manevrą

Skaitytojų nuotr. / Stop kadras

Kaunietis, važiuodamas automobiliu, vaizdo registratoriumi užfiksavo itin pavojingą dviratininko manevrą, kuris ne tik galėjo sukelti avarinę situaciją, bet ir liūdnai baigtis dviratį mynusiam piliečiui.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė šiurpą kelianti filmuota medžiaga – vaizdo įraše dviratininkas, kirsdamas Pramonės prospektą, lėkdamas dideliu greičiu iššoka į kelią tiesiai prieš važiuojančius automobilius.

Dviratininkas gatvę kirto važiuodamas per pėsčiųjų perėją, degant raudonai šviesai. Toks veiksmas pažeidžia Kelių eismo taisykles du kartus, nes per pėsčiųjų perėją dviračiu važiuoti negalima – reikia vestis šalia.

„Iš pat ryto Kaune vairuotojai turėtų būti itin akylūs, nes užsiaučia dviratininkai, kuriems iki taisyklių laikymosi tiek pat, kiek ir Prezidento posto“, – rašė vaizdo medžiaga pasidalinęs kaunietis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA