Į butą netoli Kauno įsibrovę vagys surengė puotą | Kas vyksta Kaune

Į butą netoli Kauno įsibrovę vagys surengė puotą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Trečiadienio naktį neįprastas įvykis užfiksuotas Jonavoje. Į butą įsibrovę ir vertingų daiktų ieškoję du vyriškiai čia atrado alkoholio atsargas, kurioms nesugebėjo atsispirti.

Kaip šiandien informavo Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, trečiadienį, pusvalandis po vidurnakčio gautas Kauno apskrities policijos budėtojo pranešimas, kad reikia pagalbos patekti į Chemikų g. 53 esantį butą.

Atvykus ugniagesiams, pastatytos kopėčios ir policijos pareigūnai pro langą pateko į pirmame aukšte esantį butą. Viduje sulaikyti du 30 ir 34 metų amžiaus asmenys.

Kaip rašo „Jonavos žinios“, policiją iškvietė Chemikų gatvės daugiabučio gyventoja, kaimyniniame bute išgirdusi triukšmą. Esą du plėšikai, išdaužę pirmo aukšto langą, pateko į butą ir ieškojo vertingų daiktų. Tiesa, tamsoje judėti po būstą sekėsi sunkiai, tad vagišiai įsijungė šviesą, o aptikę barą su alkoholiu, nusprendė atsargas suvartoti.

„Atvykus pareigūnams, tyliai, kaip pelės buvo viduj, laukė, kol jie išvažiuos. Taip ir būtų nutikę, bet iš kiemo pusės, prie išdaužto lango, paliko kėdę, taip patys save išduodami. Atvykę ugniagesiai gelbėtojai pastatė kopėčias ir įleido pareigūnus. Jie, netikėdami, kad viduje ką nors ras, nustebo radę du veikėjus ir juos sulaikė“, – „Jonavos žiniomis“ pasakojo moteris.

Jonavos rajono PK duomenimis, pradėtas ikiteisminis tyrimas įvykio aplinkybėms nustatyti, du vyrai sulaikyti 48 valandoms dėl pasikėsinimo įvykdyti vagystę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA