Raudondvaryje nugriaudėjęs festivalis „M.A.M.A. vasara 2019“ scenoje pažėrė garsiausių atlikėjų būrį | Kas vyksta Kaune

Raudondvaryje nugriaudėjęs festivalis „M.A.M.A. vasara 2019“ scenoje pažėrė garsiausių atlikėjų būrį

delfi.lt 2019/09/01 15:44
Live Nation Lithuania nuotr.

Šeštadienį, paskutinę vasaros dieną, Raudondvaryje nugriaudėjo vienos dienos muzikos festivalis „M.A.M.A. vasara“. Vienoje gražiausių Lietuvos vietų vyksiančio festivalio scenoje koncertus surengė daugybė žvaigždžių. Itin gausiai susirinkusi publika mėgavosi puikiu vasarišku oru ir džiaugėsi geriausia mūsų šalies muzika, skelbiama pranešime spaudai.

[galerija kiek=”8″]

Išskirtinius šou savo gerbėjams dovanojo ekstravagantišku įvaizdžiu garsėjantis reperis Mad Money, hiphopo grupė „8 Kambarys“, naujo kūrinio atlikę rokeriai „Colours Of Bubbles“, naujas dainas pristatęs atlikėjas Junior A, skandalingieji Kauno reperiai „Flying Saucer Gang“, „Eurovizijos“ dainų konkurse Lietuvą atstovavęs Jurijus, populiarus atlikėjas Donatas Donny Montell Montvydas, populiariausia šalies dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, elektroninės muzikos grupė „Happyendless“, iki šiol negirdėtą dainą atlikęs „Metų atlikėjo“, „Metų elektronikos“ ir „Metų proveržio“ titulus pelnęs „Daddy Was A Milkman“, energingasis Vidas Bareikis ir festivalį uždarę Radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius.

Pernai pirmąkart surengtas festivalis „M.A.M.A. vasara“ šiemet persikėlė į naują vietą ir paskutinę šių metų vasaros dieną muzikos mylėtojus pakvietė į Raudondvario pilies kiemą.

„Praėjusių metų festivalio startas parodė, kad mūsų šalies atlikėjai yra populiarūs ir jų pasiklausyti nori tikrai daug klausytojų. Šiais metais ne tik išplėtėme jų sąrašą, bet ir prailginome programą, tad susirinkę į festivalį galėjo mėgautis kokybiška lietuviška muzik“”, – sakė „M.A.M.A. muzikinius apdovanojimus“ organizuojančios asociacijos atstovai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA