Kauno „Akropolyje“ prasidėjo įspūdingų savaitgalio renginių maratonas | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje“ prasidėjo įspūdingų savaitgalio renginių maratonas

R. Tenio nuotr.

Penktadienio pavakarę Kauno „Akropolyje“ prasidėjo naujos laisvalaikio ir restoranų erdvės atidarymo renginiai. Nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio vakaro šioje erdvėje bus surengta net trylika įspūdingų specialiai šiai erdvei kurtų performansų, kuriuose susijungia 3D vaizdas, erdvinis garsas, muzika ir judesys.

Kuriant naujam Kauno „Akropolio“ etapui pažymėti skirtą šou, moderniausios vaizdo, šviesos ir garso technologijos atvėrė galimybes ne tik sukurti erdvinį 360 laipsnių vaizdą ir garsą, bet jį apjungti, sinchronizuoti su gyvų atlikėjų pasirodymais, šviesos bei specialiaisiais efektais. Taip išryškinant ar transformuojant naujosios laisvalaikio erdvės architektūrą bei interjerą magiškais šviesos vaizdiniais.

Pranešime spaudai rašoma, kad įspūdinguose šou savaitgalį bus galima išvysti ir talentinguosius jaunosios kartos atlikėjus Miglę Pivoriūnaitę, Luką Bartašką, violončelininką „Future cello“ (Justą Kulikauską). Performanso moderatorius – charizmatiškasis aktorius Andrius Bialobžeskis.

Performansas „Šviesos metamorfozes“ bus rodomas rugpjūčio 30 ir 31, rugsėjo 1 dienomis. Iš viso per tris dienas bus parodyta net 13 performansų. Jie bus kartojami kas dvi valandas.

„Kauno „Akropolis“ visada buvo ir yra neatsiejama Kauno miesto dalimi, todėl „Akropolio“ pokyčius norėjo paminėti surengiant išskirtinę šventę visiems. Kviečiame kartu pasidžiaugti permainomis, kurios atspindi pasaulines tendencijas ir yra aktualios kauniečiams ir miesto svečiams“, – sako Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskienė.

Kaip sako prekybos centro atstovė, idėja transformuoti šią zoną ir paversti ją visų žmonių erdve, gimė prieš šešerius metus – norėta sukurti traukos vietą visiems kauniečiams, kuri būtų moderni ir atspindėtų Kauno architektūrinį veidą.

Vienas pagrindinių atnaujintos erdvės akcentų – raudonų plytų fasadų apsupta miesto aikštė su kavinėmis ir jų terasomis. Po 15 mėnesių trukusio atnaujinimo Kauno „Akropolyje“ įsikūrė naujausių koncepcijų restoranai ir kavinės, atspindintys skirtingų pasaulio šalių virtuvių įvairovę, naujos kartos „Topo centras“, grožio paslaugų erdvė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA