Pažaislio muzikos festivalio organizatoriai perspėja: galimos didelės eismo spūstys | Kas vyksta Kaune

Pažaislio muzikos festivalio organizatoriai perspėja: galimos didelės eismo spūstys

Kauno filharmonijos nuotr.

Rugsėjo 1-osios vakarą Pažaislio muzikos festivalis klasikinės muzikos gerbėjus pakvies į baigiamąjį festivalio koncertą Pažaislio vienuolyne.

Finaliniame koncerte skambėsiantis kompozitoriaus Tolga Kashifo (g. 1962) kūrinys „The Queen Symphony“, sujungiantis legendinės grupės „Queen“ kūrybą ir simfoninę muziką, sulaukė didžiulio publikos susidomėjimo. Festivalio organizatoriai tikisi rekordinio klausytojų skaičiaus, todėl kauniečius įspėja dėl galimų didelių eismo spūsčių sekmadienio pavakarę.

Kaip skelbiama pranešime spaudai, dėl ribotų automobilių parkavimo galimybių vykstantiems į koncertą klausytojams organizatoriai rekomenduoja rinktis viešąjį transportą. Žiūrovų patogumui, po renginio, nuo 20 val. kursuos papildomi 5, 9, 12 maršruto troleibusai.

Eismo schema. Kauno filharmonijos nuotr.

Automobilių vairuotojų koncerto organizatoriai prašo atidžiai stebėti laikinuosius kelio ženklus ir paklusti eismo reguliuotojų nurodymams. Automobilius parkuoti tik organizatorių nurodytose vietose. Šį kartą bus nurodyta papildoma parkavimo zona pievoje už vienuolyno (važiuojant link Kauno jachtklubo).

Festivalio organizatoriai perspėja, kad visi bilietai į baigiamąjį koncertą yra išparduoti ir koncerto vietoje bilietais nebus prekiaujama.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA