Fiksuoja kauniečiai: per lietų palaistė gėles ir nuplovė gatves | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kauniečiai: per lietų palaistė gėles ir nuplovė gatves

Stopkadras

Ketvirtadienį Kauną pradėjus plauti lietui, skaitytojai nusistebėjo miesto prižiūrėtojų ūkiškumo stygiumi. Kauniečiai užfiksavo, kaip centre laistomi gėlynai, o Pramonės prospekte plaunamos gatvės.

Kaip matyti prieš vidurdienį „Kas vyksta Kaune“ atsiųstame vaizdo įraše, smarkus lietus nesutrukdė laistytojams Kauno senamiestyje atlikti savo pareigą.

Vanduo ant Šv. Gertrūdos ir A. Jakšto gatvių sankryžoje esančio gėlyno liejosi laisvai ne tik iš dangaus, bet ir iš žarnos. „Ar nėra sunku per lietų gėles laistyt?“ – ironiškai klausė vaizdą įamžinęs kaunietis.

Prieš pat lietų prisireikė nuplauti ir gatves / Skaitytojo nuotr.

Tuo metu kiek anksčiau, po 9 val., jau kaupiantis lietaus debesims, kitas skaitytojas pastebėjo Pramonės prospektą ties „Ermitažu“ plaunantį specialųjį transportą. „Kam plauti gatves prieš lietų?“ – stebėjosi vyras.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA