Prie Vaišvydavos žiedo susidūrus automobiliams, iš „Opelio“ nieko neliko | Kas vyksta Kaune

Prie Vaišvydavos žiedo susidūrus automobiliams, iš „Opelio“ nieko neliko

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio popietę smarki avarija įvyko vingiuotoje Raudonojo Kryžiaus gatvėje. Čia susidūrus dviem automobiliams, vienas buvo visiškai sumaitotas – jo vairuotojas išvežtas į ligoninę.

[galerija kiek=”8″]

Kaip pasakojo nelaimės liudininkai, į avarijos vietą su švyturėliais ir garsiniais signalais skubėjo ugniagesių ir greitosios medicinos pagalbos ekipažai. „Viena mašina uždengta. Vaizdas kraupus“, – teigė kauniečiai.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad apie avariją Raudonojo Kryžiaus gatvėje, tarp Vaišvydavos plento ir T. Masiulio gatvės, pranešta 11.51 val.

Čia susidūrė 1984 m. gimusio vyro vairuotas „Renault“ ir 1943 m. gimusio vyro vairuotas „Opel Meriva“. Anot liudininkų, „Renault“ posūkyje išslydo į priešpriešinę eismo juostą ir rėžėsi į „Opel“ – iš šio nieko neliko.

„Viskas prieš akis įvyko. Sukarpė „Opeliuką“ ir ištraukė žmogelį gyvą sveiką“, – sakė avariją matę vairuotojai, pridūrę, kad vyras atsipirko nubrozdinimais nuo stiklo šukių.

Kauno apskrities VPK patvirtino, kad dėl patirtų sužalojimų į gydymo įstaigą pristatytas „Opel“ automobilio vairuotojas. Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs.

Įvykio vietoje dirba pareigūnai, tuo metu tarp Vaišvydavos plento žiedinės sankryžos ir T. Masiulio gatvės ribojamas eismas. Šioje kelio atkarpoje formuojasi spūstys, tad esant galimybei rekomenduojama pasirinkti kitą maršrutą.

Raudonojo Kryžiaus gatvė bus atidaryta nelaimės vietoje policijai pasiaiškinus visas reikalingas avarijos aplinkybes. Kauniečiai pastebėjo, kad šios gatvės vingiais palijus reikia važiuoti itin atsargiai, kadangi danga pasidaro labai slidi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA