Dviratininko smarkiai sužeistas vyras kreipiasi į kauniečius | Kas vyksta Kaune

Dviratininko smarkiai sužeistas vyras kreipiasi į kauniečius

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kaunietis Sigitas šią vasarą prisimins ilgai – ant pėsčiųjų tako jį partrenkė ir stipriai sužalojo dviratininkas. Nedarbingu tapęs vyras jau keturis mėnesius gydosi skaudžias šio susidūrimo pasekmes.

„Nemanau, kad toks esu vienas. Nuo dviratininkų tikrai yra nukentėję ir daugiau kauniečių. Labai raginu juos atsiliepti“, – sakė pašnekovas.

Sigitas į kauniečius kreipiasi neatsitiktinai – jis jau pradėjo socialinę iniciatyvą, kurios metu bus šiek tiek pakoreguota eismo tvarka tose zonose, kur pėsčiųjų takai ir dviračių trasos susidubliuoja.

„Policijos pareigūnai mano pasiūlymus patvirtino. Tačiau kol kas viskas stringa valdininkų stalčiuose – jiems statistikos, liudijančios, kad dėl aplaidaus požiūrio į situaciją, gali būti ne tik stipriai nukentėjusiųjų, bet ir žuvusiųjų, nepakanka. Klerkams reikia gyvų pavyzdžių“, – sakė Sigitas.

Jis bus dėkingas kauniečiams, sutinkantiems pasidalinti savo patirtimi apie susidūrimus su dviratininkais. Visus nukentėjusiuosius arba tapusius eismo įvykio liudininkais Sigitas ragina atsiųsti savo kontaktus info@kaunoaleja.lt.

„Tikiuosi, kad susivienijus miesto žmonėms situacija bent kiek pasikeis į gerąją pusę“, – sakė Sigitas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA