Negailėjo gražių žodžių Kauno gydytojams: šie žmonės padovanojo mamai antrą šansą | Kas vyksta Kaune

Negailėjo gražių žodžių Kauno gydytojams: šie žmonės padovanojo mamai antrą šansą

delfi.lt 2019/08/27 19:10
DELFI montažas

Komunikacijos specialistė ir televizijos laidų vedėja Vaida Skaisgirė savo feisbuko paskyroje pasidalino jautria žinute ir padėka Kauno klinikų darbuotojams už išsaugotą mamos sveikatą. Pasak jos, tikrai apmaudu, kai tokiose situacijose, kurioje atsidūrė dabar jos šeima, viskas gerai, dėkojama Dievui, bet jei blogai – kaltinami daktarai.

Šiuo viešu įrašu moteris kaip tik norėjo parodyti, kad reikia nepamiršti padėkoti ir gydytojams, kurie įdeda daug darbo išsaugoti Lietuvos žmonių gyvybes.

Dalinamės viešu padėkos laišku: „Maždaug 72 kartus per minutę. Apie 100 000 sykių per dieną. Kokie 3 600 000 tvinksnių per metus. Taip intensyviai plaka mūsų širdys. Kiek daug joms tenka atlaikyti be šio atsakingo ir sudėtingo fizinio darbo… Jose tiek meilės, nerimo, džiaugsmų, skausmų, nusivylimų ir vilčių.

Mano svarbiausios patarėjos ir palaikymo komandos pirmininkės, mano Mamos širdis – didžiausia, kokią žinau, o meilės joje tiek, kad apstu ne tik mums, jos šeimos nariams, bet ir kitiems. Ji visada taip nori padėti tiems, kuriems to reikia, bet prireikė pagalbos jai pačiai. Tiksliau, jos širdžiai… Ir jos ji sulaukė pačios geriausios.

Aš žemai žemai lenkiuosi prieš visus LSMU Kardiologijos klinikos atstovus – nuo klinikos vadovo prof. habil. dr. Remigijaus Žaliūno bei mamą operavusių kardiochirugo prof. habil. dr. Rimanto Benečio, kardiologės, dr. Eglės Rumbinaitės ir visos komandos iki palatos gydytojos Audronės Veikutienės, kiekvienos sesutės, slaugės ir visų kardiologijos klinikos darbuotojų.

Visi šie žmonės padovanojo mūsų mylimiausiai mamai antrą šansą. Jūs kasdien kuriate stebuklus ir kartais tikrai apmaudu, kad jeigu viskas tokiose situacijose, kurioje atsidūrėme mes, gerai, mes dėkojame Dievui, bet jei blogai – kaltiname daktarus. Be Dievo valios, žinoma, niekur nei žingsnio, bet ir jūsų rankos, gerbiami Kauno klinikos medikai, yra stebuklingos.

Taip aš vėl ir vėl įsitikinu, iš kur aš tokia nepavargstanti kovotoja – tokia, niekada nepasiduodanti ir stipri, yra mano Mama. Kasdien palengva stiprėjanti ji siunčia linkėjimus iš reabilitacijos Druskininkuose ir visiems linki sveikatos, nes, kaip banaliai beskambėtų, ji tikrai yra pats didžiausias turtas.“, – tikino V. Skaisgirė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA