Pro langą pamačius kraupų vaizdą, kauniečių baimės pasitvirtino | Kas vyksta Kaune

Pro langą pamačius kraupų vaizdą, kauniečių baimės pasitvirtino

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Sekmadienį ugniagesiai, policija ir medikai skubėjo į Jonavos gatvėje esantį butą. Tarnybas iškvietusių kaimynų įtarimai pasitvirtino – viduje rasti dviejų žmonių kūnai, čia pragulėję ne vieną dieną.

Kaip pirmadienį informavo Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba (PGV), rugpjūčio 25 d., 11.53 val., adresu Jonavos g. 182 gautas pranešimas, kad per langą pastebėti kitame bute gulintys negyvi kaimynai.

Po kelių minučių atvykę ugniagesiai ištraukiamomis kopėčiomis pateko į antrame aukšte esantį butą, įleido greitosios pagalbos medikus ir policijos pareigūnus.

Viduje, Kauno apskrities PGV duomenimis, rasti irimo stadijos vyriškos ir moteriškos lyties lavonai. Kaip rašo lrytas.lt, negyvas 65-erių Vladislovas P. ir jo 60-metė žmona Janina P. savo lovose pragulėjo apie savaitę.

Portalo duomenimis, atvejai, kai miršta daugiau nei vienas tuose pačiuose namuose gyvenęs žmogus, labai reti. Įtariama, kad kauniečiai galėjo apsinuodyti maistu ar alkoholiu.

Smurto žymių ant kūnų ar įsilaužimo žymių bute neaptikta. Kol kas nėra pagrindo manyti, kad mirusieji tapo nusikaltimo aukomis, daugiau aiškumo paslaptingoje istorijoje turėtų atsirasti atlikus medicininę ekspertizę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA