Sunku patikėti: į kaunietės automobilį magistralėje parskriejo elektrinis įrankis | Kas vyksta Kaune

Sunku patikėti: į kaunietės automobilį magistralėje parskriejo elektrinis įrankis

J. Mekionytės-Mitės „Facebook“ paskyros nuotr.

Socialiniame tinkle sekmadienį pasklido prašymas padėti surasti automobilį apgadinusį asmenį. Užklausa, rodosi, visai paprasta, tačiau situacija nekasdienė – į moters vairuojamą transporto priemonę trenkėsi elektrinis suktuvas.

Kaip savo paskyroje ir „Facebook“ grupėje pasakojo Jurgita, incidentas įvyko šeštadienį, apie 15 val., kelyje Kaunas-Vilnius. Iš priešais važiavusio automobilio kažkas esą išmetė akumuliatorinį suktuvą, kuris sudaužė moters mašiną.

Materialinių nuostolių patyrusi vairuotoja vylėsi, kad atsiras mačiusių šį įvykį ar užfiksavusių jį vaizdo registratoriais. Pagalbos prošvaisčių bent jau žinutės komentarų sekcijoje nematyti, bet apstulbę kauniečiai į situaciją pažvelgė šmaikščiai ir pragmatiškai.

Vieni siūlė džiaugtis veltui gavus kokybišką „Makita“ gamintojo įrankį, kiti patys kėlė savo kandidatūras suktuvui įgyti arba teiravosi dėl jo dalių pardavimo.

Išskirtiniu kritiniu mąstymu disponuojantys kauniečiai samprotavo, kad vairuotoja, ko gero, nusipelnė „Makitos“ smūgio už neatsargų manevravimą, avarinės situacijos sukėlimą.

Jurgita, tačiau, tikino vairuojanti jau daugiau kaip 10 metų ir neturėjusi rimtesnių avarijų. „Tas vairuotojas galėjo nebent supykti, kad artėju prie jo. Abu važiavom autostrados pirmoje juostoje. Nei vilkikų, nei greitėjimo juostų aplink nebuvo. Antroje juostoje irgi buvo pilna lengvųjų automobilių“, – paaiškino nukentėjusioji.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA