Sutriko „Facebook“ veikla: smarkiausiai kliuvo Kaunui | Kas vyksta Kaune

Sutriko „Facebook“ veikla: smarkiausiai kliuvo Kaunui

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Per pastarąją parą „Facebook“ vartotojai susidūrė su sunkumais – sutrikus socialinio tinklo veiklai, ėmė strigti prisijungimas prie „Facebook“ ir atsirado naujienų srauto sutrikimų. Didžiausius sutrikimus Lietuvoje jaučia Kaunas, rodo „Downdetector.com“

Realiu laiku „Facebook“ sutrikimus pranešantis „Downdetector.com“ puslapis nurodo, kad socialinio tinklo „Facebook“ problemos įsismarkavo ketvirtadienį popiet.

Daugiausiai pranešimų apie „Facebook“ sutrikimus buvo gauta nuo 22 val. vakaro iki 7 val. ryto. Pagrindinės „Facebook“ vartotojų pranešamos problemos buvo susiję su prisijungimu prie socialinio tinklo ir naujienų srauto sutrikimais.

„Downdetector.com“ skelbia, kad šiuo metu su problemomis susiduria dalis Europos, Rusija ir Lietuva. Sutrikimus Lietuvoje jaučia ir Vilnius, tačiau pagal „Downdetector.com“ sutrikimų žemėlapį realiuoju laiku, smarkiausi „Facebook“ sutrikimai – Kaune.

Puslapyje „Downdetector.com“ socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai rašo, kad negali skelbti įrašų „Facebook’e“, naudotis puslapiais ir grupėmis.

Didžiausi sutrikimai pastebėti Rusijoje, tačiau „Facebook“ problemos pasklidę ir po didelę dalį Europos bei JAV.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA