Užgriuvus betono plokštei sutuoktinio akivaizdoje žuvo moteris: kaimynai nesutramdo ašarų | Kas vyksta Kaune

Užgriuvus betono plokštei sutuoktinio akivaizdoje žuvo moteris: kaimynai nesutramdo ašarų

Tv3 2019/08/21 20:41
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienio vakarą Kaune įvyko baisi tragedija – užgriuvus betono plokštei žuvo senyvo amžiaus moteris. Kaimynai kalbėdami apie nelaimę nesulaiko ašarų, skelbia Tv3 žinios.

Betono luitas ant moters užvirto sutuoktinio akivaizdoje. Kaimynai sako, kad tik iš širdį veriančio vyro šauksmo suprato, kad jų kieme nelaimė.

Kaunietė Julija vos pradėjusi kalbėti apie siaubingą tragediją, sukrėtusią Lakūnų pl. gyventojus, nesulaiko ašarų.

„Čia baisi tragedija, neduok dieve. Tuos blokus nuėmė ir aš mačiau, ir man dabar stovės (prieš akis – „Kas vyksta Kaune“) labai ilgą laiką. Geri žmonės jie tikrai“, – tramdydama ašaras kalbėjo žuvusios moters kaimynė.

Apie išvakarėse nutikusią skaudžią nelaimę, kitapus gatvės esančiame kieme, liudija ant stalelio pamerktos gėlės ir virpanti žvakės liepsnelė, saugoma juodos pelėdos, skelbia Tv3.

„Mes „ant balkono“ buvom su giminaite, čia viršuj“, – pasakojo žuvusiosios kaimynė Danutė, rodydama kiek tolėliau už namo esančią vietą, kurioje ir žuvo po nugriuvusiomis plokštėmis atsidūrusi smulkutė moteris.

„Užkrito ant jos ta plokštė, net nežinau kaip pavadinti, stelažai tokie. Aš nemačiau kaip nukrito, tik girdėjau, kad pradėjo rėkt jis (žuvusios moters vyras – „Kas vyksta Kaune“) ir, kad greitąją kviesčiau“, – skaudžius prisiminimus pasakojo kaimynystėje gyvenanti moteris.

Kaimynai sako gerokai po pietų išgirdę širdį veriantį vyrišką pagalbos šauksmą. Subėgę žmonės nukėlė plokštes – po jomis gulėjusi senolė buvo skubiai perduota atvykusiems medikams.

„Atgaivino ją, širdelė plakė dar. Į greitąją nunešė, bet jau nebevežė, stovėjo čia kelias valandas, dvi gal kokias. Matyt netikėjo jau, kad atgaivins. Ir tada išgirdau, kad vyras baisiausiai šaukia, kad jau viskas. Ir policija buvo, ir gaisrinė, visi čia buvo suvažiavę“, – pasakojo kaimynė.

78-erių senolės gyvybė užgeso medikų automobilyje, žmonės įtaria, kad jai galėjo lūžti stuburas.

Gydytojų pagalbos prireikė ir jos vyrui – jis ne tik patyrė šoką, bet krentančios plokštės jam smarkiai sužalojo koją.

„Mums buvo šokas visiems“, – kalbėjo kaimynė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA