R. Alijevo bylos dėl prisijungimo prie buvusios žmonos paskyrų teismas ir vėl nepradėjo | Kas vyksta Kaune

R. Alijevo bylos dėl prisijungimo prie buvusios žmonos paskyrų teismas ir vėl nepradėjo

BNS 2019/08/21 09:34
DELFI nuotr.

Kauno apylinkės teismui trečiadienį antrą kartą nepavyko pradėti nagrinėti krepšininko Rolando Alijevo bylos dėl prisijungimo prie buvusios žmonos paskyrų.

Posėdis neįvyko, kaltinamojo advokatui paprašius nukelti posėdį dėl užimtumo kitose bylose. Dėl šios priežasties į posėdį neatvyko ir kaltinamasis. Apie tai, kad posėdis neįvyks, buvo informuota nukentėjusiąja pripažinta buvusi jo sutuoktinė, atlikėja Goda Alijeva.

Kitas posėdis byloje numatytas rugpjūčio 30 dieną.

Bylos duomenimis, pernai rugpjūčio pradžioje R. Alijevas pasinaudojo buvusios žmonos prisijungimo duomenimis ir jai nežinant be jos leidimo neteisėtai prisijungė prie jos feisbuko paskyros, o vėliau – prie elektroninio pašto. Jam pareikšti kaltinimai dėl neteisėto elektroninių duomenų perėmimo ir panaudojimo.

R. Alijevo ir G. Alijevos santuoka Kauno apylinkės teisme nutraukta pernai liepą.

Į teisėsaugą dėl galimo neteisėto prisijungimo kreipėsi G. Alijeva. Ji nurodė, jog prie jos paskyros prisijungti galėjo buvęs sutuoktinis. Nustatyta, kad prisijungimai vykdyti iš Kauno, netoli tos vietos, kur gyvena krepšininkas.

Kaltinamasis, prokuroro Haroldo Mulevičiaus duomenimis, kaltės iki šiol nepripažino. Prokuroras nedetalizavo, kiek kartų buvo prisijungta prie paskyros ir ar kaltinamasis prisijungęs atliko kokius nors veiksmus.

Pirmasis posėdis byloje buvo numatytas rugpjūčio 13 dieną, tačiau tuomet posėdyje taip pat nepasirodė nei kaltinamasis, nei nukentėjusioji, nei jų gynėjai, todėl padaryta pertrauka.

34-erių R. Alijevas yra žaidęs „Juventus“, „Šiaulių“, „Pieno žvaigždžių“ ir kituose Lietuvos bei užsienio krepšinio klubuose. Šiuo metu jis žaidžia trečiojoje pagal pajėgumą šalyje Regionų krepšinio lygoje, Kauno „Atleto“ komandoje.

Baudžiamasis kodeksas už neteisėtą elektroninių duomenų perėmimą ir panaudojimą numato baudą arba laisvės atėmimą iki ketverių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA