Kaunietės A. Jagelavičiūtės interviu su „S“ raide: apie seksą ir plastines operacijas | Kas vyksta Kaune

Kaunietės A. Jagelavičiūtės interviu su „S“ raide: apie seksą ir plastines operacijas

delfi.lt 2019/08/19 10:36
Delfi nuotr.

Vienu žodžiu ar epitetu Agnės Jagelavičiūtės apibūdinti tiesiog neįmanoma. Šiuo metu ji yra ne tik sėkminga verslininkė, bet ir socialinių tinklų žvaigždė, kuri kiekvieną mėnesį vien iš reklamos socialiniuose tinkluose gali uždirbti tūkstančius eurų. Kaunietės išvaizda, pareiškimais, veikla ir darbu domisi šimtai tūkstančių žmonių, tiesa, kritikuojančių ją dėl visų išvardytų veiklų – ne ką mažiau, o gal net ir dar daugiau.

Laidoje „Nepatogūs klausimai su Radistais“ dažnai atvirai kalbanti ir apie save pasakojanti Agnė – dar atviresnė nei įprastai. Šįkart žinoma moteris dar atviriau ir be jokių apsimetinėjimų papasakojo apie visas jai atliktas operacijas, viešumo kainą, šeimą, tikrąjį moters grožį bei seksą.

Apie seksą – be tabu

„Kas darosi su mano kūnu? Vidurio amžiaus krizė darosi“, – jau laidos pradžioje pajuokavo A. Jagelavičiūtė.

Žinoma moteris atvirai sako, kad visą gyvenimą jai buvo gražūs jos veido bruožai, tačiau figūra jai patiko tikrai ne visada.

„Man yra 38 metai. Jeigu nelabai rimtai, o truputį pajuokaujant, aš galiu tikėti, kad 38 metai yra absoliutus mano gyvenimo vidurys, jeigu nesusirgsiu kokiomis ligomis, tikėtina, kad tiek pat dar galėčiau nugyventi. Tai reiškia, kad man jau laikas kapitaliniam remontui – tą ir darau. Viską, ką galima pakoreguoti“, – įsitikinusi Agnė.

Laidos pradžioje Agnė sulaukė itin atvirų ir provokuojančių klausimų apie seksą. Moteris pripažino, kad maistas jai yra daug didesnis malonumas nei seksas, kuris, jos žodžiais, yra tikrų tikriausias darbas.

„Seksas yra darbas, juo reikia užsiimti. Čia tarytum sunkus klausimas, bet iš tikrųjų tai jis visiškai nesunkus. Geras, kokybiškas seksas yra darbas, o valgymas yra malonumas. Man geriausias laikas mylėtis yra vidurdienis, kai aš jaučiuosi pilna jėgų, o vakare jau būtų be šansų. Šviesa ar tamsa, man nėra labai svarbu, bet ir neturiu tokio komplekso, kad galiu mylėtis tik prie užgesintos šviesos“, – apie intymius dalykus kalba žinoma moteris.

Ji papasakojo ir labai atvirą savo gyvenimo fragmentą iš jaunystės, kai susipažindavo su žmonėmis vien tam, kad kartu praleistų naktį nesimylėdami, o tiesiog gulėdami šalia vienas kito.

„Vienos nakties nuotykiai – nėra mano dalykas, bet, kai buvau jaunesnė, mes praktikavome miegojimą kartu. Žinote, pavyzdžiui, kai yra daug vienišų žmonių klube, tu juos daugmaž pažįsti, bet ne visus labai gerai. Tais laikais varydavome į „fėjas“. Tu ten susižvalgai su konkrečiais žmonėmis , ir tada jūs nusprendžiate, ar važiuojate į jo namus, ar į tavo miegoti kartu. Jūs nesibučiuojate, nesimylite, bet jūs miegate apsikabinę. Tai yra vienišo pasaulio pasekmė, kai tu tiesiog nori pamiegoti apsikabinęs“, – kalbėjo žinoma verslininkė. „Ryte jūs galite tiesiog užsisakyti maisto, pabendrauti, juoktis, nes tarp jūsų nieko nebuvo. Tau tiesiog nereikia būti vienam.“

Atskleidė visą tiesą apie plastines operacijas

Kalbėdama apie plastines operacijas moteris pripažįsta, kad jau sulaukė tokio amžiaus, kai elementarus rūpinimasis savimi, tiesiog nebepadeda, o grožį norisi išlaikyti kaip įmanoma ilgiau.

„Esu pasidariusi pilvo plastiką, pilną pilvo rekonstrukciją, kai tau išpjauna 15 centimetrų odos ir susiūva, paskui tave suriečia ir tada per kurį laiką tu turi atsitiesti, tau padaro ir naują bambą. Kai aš buvau paauglė, turėjau traumą – mano riebalinis audinys buvo atsiskyręs nuo pilvo sienos ir atsiskyręs nuo odos. Kitaip tariant, viduje buvo gniutulas.

A. Jagelavičiūtė / Delfi nuotr.

Jeigu aš atsiguldavau ant šono, mano pilvo dalis nukrisdavo beveik į kitą pusę. Tą pilvą jaučiu iki dabar. Aš nugyvenau visą savo jaunystę, metus, kai prasidėjo sekso laikotarpis. Beje, nekaltybę praradau sulaukusi pilnametystės. Aš niekada gyvenime neturėjau tokio įsitikinimo, kad aš esu graži, aš niekada nuoga nestovėjau prieš veidrodį“, – laidoje sakė A. Jagelavičiūtė.

Tiesa, nors prieš kelerius metus Agnė yra sakiusi, kad niekada nesifotografuotų nuoga, prieš kurį laiką daugelį internautų nustebino jos publikuotos nuotraukos, kurioje ji įsiamžino be drabužių.

„Pirmiausia, aš subrendau kaip asmenybė. Aš turiu tvirtą charakterį, mažai baimės. Tiesa, mūsų gyvenimus labai pakoregavo ir instagramas, aš taip pat turiu ir savo poziciją instagramo klausimu. Anksčiau kritikuodavau plastines operacijas, tačiau kitokias, nei aš darausi. Mane erzina tas netikrumas moterų. 80 proc. žinomų moterų yra ką nors pasidariusios, arba nepasidariusios tik todėl, kad tam dar yra per jaunos. Aš nenoriu meluoti, kad mano genai labai geri. Mano mama yra labai graži, bet tėtis – stambus, jis gyvenime kovojo su antsvoriu. Nors gal šiek tiek meluoju – mano veidas yra klasikinio grožio, turiu absoliučiai tobulą nosį“, – tikino Agnė.

Atlikta ir krūtinės korekcija

Moteris pripažįsta, kad viena gražiausių jos kūno dalių – nosis.

„Mano nosiai tikrai nieko nėra daryta, lūpos truputį paputlintos, raukšlės naikinamos botoksu. Labiausiai man patinka operacijos, nes tu visą laiką miegi, o paskui jie duoda vaistų, ir nieko neskauda, o injekcijos skauda, dėl to reikia minimaliai jų daryti“, – kalbėjo ji.

Kai kurie žmonės puikiai pamena skandalą, kai Agnė be jokių užuolankų kritikavo Vitą Jakutienę, kuri viešai kalbėjo apie jai atliktas plastines operacijas. Kai kurie komentatoriai skubėjo pačiai Agnei priminti jos kadaise išsakytą kritiką.

„Bet ar jūs žinote, kiek Vitai Jakutienei buvo metų, kai ji darė tas operacijas, apie kurias rašė ir žiniasklaida, jai buvo 22 metai, o man yra 38. Pirmiausia, žmogaus veidas pasikeičia, kai žmogus sensta. Pavyzdžiui, mano viena lūpa tiesiog nunyko. Palaikyti ir rūpintis savo išvaizda – normalu, bet keisti savo bruožus, kai tu esi jaunas žmogus, jeigu esi gražus, tai kvaila“, – sakė Agnė.

Žinoma moteris taip pat atvirauja, kai jai atlikta ir krūtinės operacija.

„Man krūtinė buvo pakelta be implantų. Svarbiausias dalykas yra tas, kad mano krūtinė sumažėjo, o ne padidėjo. Nuoširdžiai sakant, mano kūnas dar niekada gyvenime nebuvo toks gražus. Aš anksčiau eidavau pro veidrodį nusisukusi, o dabar ateinu pastovėti prie veidrodžio be jokios priežasties. Manęs randai negąsdina, jie man gražūs. Aš turėjau po pirmos operacijos ir po Cezario pjūvio labai didelę randą ant pilvo. Aš dar norėčiau padaryti akių pakėlimą“, – pripažįsta moteris.

Nors kainų Agnė ir nežino, tačiau tikina, kad brangiausiai kainuoja pilvo operacija.

„Krūtinės operacija kainuoja gal tris tūkstančius eurų, pilvo operacija – labai brangu, bet negaliu tiksliai pasakyti. Injekcijos kainuoja apie tūkstantį eurų. Vadinamąsias natūralaus grožio ambasadores sutinku tuose pačiuose koridoriuose“, – kalbėjo ji. „Šiuo metu nelabai galiu sportuoti, bet vėliau tikrai tai darysiu. Plastinės operacijos yra panašu kaip kapitalinis remontas – kažko labai drąsaus jau nebereikės daryti. Čia buvo bazinis susitvarkymas, o kūnas juk sensta – nieko čia nepadarysi.“

Gražiausia moteris, kuriai tarp 30-40 metų

A.Jagelavičiūtė pripažįsta, kad atliekamomis operacijomis ji tarsi nori pratęsti laiką, kai yra šiame dešimtmetyje. Ji taip pat atskleidė, kokio amžiaus moteris jai pačiai yra pati gražiausia.

A. Jagelavičiūtė / Delfi nuotr.

„Aš esu prieš melą ir gyvenimo imitavimą. Aš būnu ir bjauri, būnu ir graži. Man būna ir gerai, ir visaip. Aš nusprendžiau, kai tik pradėjau operacijas, nemeluoti ir viską parodyti. Nesu tikra ar aš buvau pasiruošusi parodyti savo kūną prieš operacijas, bet likus dienai, supratau, kad nieko jau nepakeisiu. Moters gražiausias amžius yra tarp 30-40 metų amžiaus. Aš dar kurį laiką noriu pasilikti šiame dešimtmetyje. Aš senatvės laukiu, manau, ji turėtų būti labai įdomi. Kūnas savaime nėra seksualus. Seksualios yra mintys“, – mano Agnė.

Išgirdusi klausimą, ar norėtų turėti dar vieną vaiką, ji neslėpė, kad mano, jog toks klausimas yra labai netaktiškas.

„Tai vienas netaktiškesnių klausimų. Aš visada kritikuoju tuos žmones, kurie klausia to klausimo. Šis klausimas yra jautrus. Kaip galima to klausti, jeigu net nežinai, kokias problemas turi tie žmonės, gal jie serga, gal pas juos šeimoje kažkas negerai, gal jie apsisprendė neturėti vaikų. Aš nieko nenoriu įžeisti, bet karjerą padaryti gali ne kiekvienas, nes tam reikia košės galvoje, o štai vaiką pagimdyti gali ir akla katė. Aš nesakau, kad būti mama yra blogai, tai yra vienas svarbiausių dalykų, bet niekas neturi kištis į tokius dalykus, o vaiko aš noriu“, – kalbėjo Agnė.

Daugelis primena senus skandalus„Ta savaitė po „Žmonių“ žurnalo apdovanojimų man buvo viena įsimintiniausių. Man žmonės rašė žinutes ir laiškus bei siūlė mirti. Aš negaliu paaiškinti, kodėl žmonės taip elgėsi, juk aš nieko neįskaudinau“, – sakė ji ir pripažino, kad pirmomis dienomis labai daug verkė.

Prabilo apie šeimą

Kitas klausimas – apie šeimą.

„Balanso išlaikyti tikrai nepavyksta. Kartais pavyksta, kartas ne. Dirbti man patinka, namuose būti taip pat patinka, esu nebloga namų šeimininkė, mėgstu gaminti valgį, man patinka, kai namai būna gražūs“, – sakė ji.

Paklausus, ar, jos nuomone, užtenka laiko, kurį ji praleidžia su savo vaiku, ji tikino mananti, kad pastebi, kad užtenka.

„Man atrodo, kad jeigu mes esame normalūs tėvai, kaltės jausmą mes visada jausime vienareikšmiškai. Bet aš matau pagal savo vaiką, kai mes praleidžiame per daug laiko kartu, nes jis pasidaro tarsi nebekontroliuojamas. Be to, vaikai turi tiek veiklų, kad visą laiką būti su tėvais irgi nenormalu. Aš žinau, kad savo vaikui aš skiriu pakankamai dėmesio“, – sakė Agnė.

Daugelis komentatorių vis dar mėgsta Agnei priminti skandalą, kai ji renginio metu ant scenos užlipo būdama neblaivi.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA