Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė atsisveikino su vienu iš kandidatų | Kas vyksta Kaune

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė atsisveikino su vienu iš kandidatų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneriai po turnyro Suomijoje, kur 87:46 sutriuškino aikštelės šeimininkus ir 88:72 nugalėjo kitą pasaulio čempionato dalyvę Rusiją, už darbą treniruočių stovykloje padėkojo dar vienam krepšininkui.

Trenerių sprendimu į pasaulio krepšinio čempionatą Kinijoje nevyks Eimantas Bendžius.

„Eimantas yra tikras profesionalas ir visos stovyklos metu nuoširdžiai dirbo bei atidavė visas jėgas. Norime jam padėkoti už tai. Jis rūbinėje ir komandoje duodavo gerą impulsą, pozityvą, išlaikė komandos dvasią aukščiausiame lygyje. Jei vykdavo kažkoks nesusipratimas, jis rasdavo ir pasakydavo teisingą žodį, numesdavo gerą juokelį ir vėl visi būdavo „tame pačiame puslapyje“. Sprendimas yra nelengvas, bet deja jį reikia priimti“, – sakė rinktinės vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis.

Šiandien rinktinė grįžo į Lietuvą ir surengs keturias treniruotes sostinėje. Rugpjūčio 21 dieną lietuviai išvyks į Seulą, kur dalyvaus keturių komandų kontroliniame turnyre ir išmėgins jėgas su Pietų Korėjos, Čekijos ir Angolos rinktinėmis. Į šį turnyrą vyks 14-a krepšininkų.

Lietuva pasaulio čempionato Kinijoje pirmojo etapo H grupėje žais su Senegalu (rugsėjo 1 d., 14.30 val.), Kanada (rugsėjo 3 d., 14.30 val.) ir Australija (rugsėjo 5 d., 14.30 val.).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA