Prancūzų g. „Rimi“ pirktoje mėsoje – kirmėlės (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Prancūzų g. „Rimi“ pirktoje mėsoje – kirmėlės (papildyta)

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Penktadienio popietę „Kas vyskta Kaune“ redakcija sulaukė skaitytojo laiško, kuriame pasakojama, kaip „Rimi“ parduotuvėje, esančiojo Prancūzų gatvėje, pirktoje mėsoje aptiktos kirmėlės.

„Pirkome žalią mėsą „Rimi“ Prancūzų g. 81. Tėvai užmarinavo mėsą kepimui, bet pradėjus ją kepti – pradėjo lįsti kirmėlės“, – situaciją nupasakojo vyras.

Skaitytojo teigimu jo tėvai grįžo atgal į tą pačią parduotuvę ir parodė vaizdinę medžiagą parduotuvės darbuotojai, kuri sveria mėsas. „Tėvai pasiūlė būtent tą mėsą išimti iš vitrinos, tačiau pardavėja atsakė, kad nieko nežino ir apsisukus išėjo“, – dėstė skaitytojas.

Vyras apie tai pranešė „Rimi“ parduotuvei, tačiau atsakymo negavo.

„Kas vyskta Kaune“ susisiekė su „Rimi“ klientų aptarnavimo centru ir sužinojo, kad apie šią situaciją jie žino, tačiau priežastys kol kas tiriamos ir plačiau pakomentuoti niekas negali.

Rugpjūčio 22 dieną „Rimi“ klientų aptarnavimo centras pateikė komentarą:

Kokybės užtikrinimui „Rimi“ prekybos tinkle skiriamas ypatingas dėmesys – formuojant asortimentą, gamybos, pardavimo ir sandėliavimo procesų metu visuomet laikomės aukščiausių kokybės standartų ir tokius reikalavimus keliame ir savo tiekėjams bei partneriams, tad visų pirma apgailestaujame dėl šios situacijos ir mūsų pirkėjo patirtų nepatogumų.

Informavome pirkėją, kad reaguodami į gautą informaciją atlikome vidinį kokybės patikrinimą: patikrinome skerdienos kokybę ir kontrolės mechanizmus, mėsos transportavimo, laikymo sąlygų užtikrinimo procesus. Po išsamaus patikrinimo jokių kokybės pažeidimų, galėjusių lemti parazitų atsiradimą mėsoje, nebuvo užfiksuota, daugiau analogiškų skundų nebuvo gauta. Taip pat pažymime, kad reguliariai taikome prevencines priemones siekiant išvengti parazitų atsiradimo.

Mūsų kokybės specialistų vertinimu, parazitų atsiradimą mėsoje galėjo lemti nežinomos išorinės ir nuo mūsų vykdomos veiklos nepriklausančios priežastys, pvz., naudotų prieskonių kokybė, laikymo sąlygos įsigijus mėsą ir kt.

Vis dėlto apgailestaudami dėl pirkėjo patirtų nepatogumų norėtume grąžinti jam pinigus už įsigytą mėsą, taip pat suteikti vienkartinę 20 proc. nuolaidą kitam apsipirkimui „Rimi“ tinkle. Apie tai informavome pirkėją asmeniškai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA