Orai: kasdien bus vis šilčiau | Kas vyksta Kaune

Orai: kasdien bus vis šilčiau

delfi.lt 2019/08/15 11:40
R. Tenio nuotr.

Žolinių rytas išaušo mažai debesuotas ir šviesus. Iki vidurdienio danguje padaugėjo baltų kamuolinių debesų. Dieną daugiausia jų plaukios rytinėje šalies dalyje, bet lietaus čia nesulauksime. Kaune nusimato rami ir šilta diena.

Kai kur tikėtina gali ir perkūnija nugriaudėti. Vakarinių krypčių vėjas bus nestiprus. Oras šils nuo 19-21 laipsnio pajūryje iki 22-24 laipsnių vidurio ir Pietų Lietuvoje.

Penktadienio naktį dangus pragiedrės. Daugiau debesų sukiosis tik šalies pietryčiuose ir pajūryje. Kai kur trumpam suboluos rūkas. Pragiedrėjus oras vės iki 7-12 laipsnių ir tik Kuršių nerijoje temperatūra nekris žemiau 15 laipsnių. Kaune naktį temperatūra pažemės iki 10 laispnių.

Dieną trumpas lietutis numatomas tik kai kur šalies šiaurės rytuose. Vėjas suksis iš pietų, tačiau bus nestiprus. Oras ir toliau šils – įdienojus šalyje vyraus 20-25 laipsniai šilumos. Kaune temperatūra pasieks 24 laipsnius šilumos.

Šeštadienį trumpas lietus tikėtinas vakariniuose rajonuose. Pietinių krypčių vėjas toliau gins šilumą. Naktį laikysis 9-14, pajūryje 15–17 laipsnių šiluma, o dieną oras šils iki vasariškų 21-26 laipsnių. Kaune laikysis 24 laipsnių šiluma.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA