Artėjantį savaitgalį papuoš Žolinės šventė (renginių apžvalga) | Kas vyksta Kaune

Artėjantį savaitgalį papuoš Žolinės šventė (renginių apžvalga)

R. Tenio nuotr.

Žolinė dažniausiai reiškia, jog vasara artėja į pabaigą. Tačiau nusiminti neverta – renginiai yra puikus būdas pasinaudoti vasariškais orais ir praleisti laisvalaikį. Minint Žolinę, Kaune nusimato ne vienas renginys skirtas šiai progai, o ateinantis savaitgalis, nors ir kiek ramesnis, taip pat turės pasiūlyti ką veikti.

Ketvirtadienis

Nuo 12:00 val. Lietuvos liaudies buities muziejuje iki pat vakaro nusimato programa, skirta minėti Žolines. Dalyvių lauks parodos, žaidimai, koncertai bei daug kitų užsiėmimų. Visą dienos programą galite rasti apsilankę “Kas vyksta” kalendoriuje. Renginys mokamas.

Jei Žolinę norite praleisti kiek aktyviau, 19:30 val. Tango kultūros erdvė „EL TANGO CLUB Espacio cultural” kviečia šokti Tango atvirame ore. Tiems, kam neteko šokti šio šokio bus proga susipažinti su argentinietiško tango kultūros tradicija – milongomis. Renginys nemokamas.

Penktadienis

18:00 val. Laivu „Kaunas” vyks pažintinė kelionė Nemunu. Pasiplaukiojimo metu keleiviai galės pasigrožėti Kauno panorama nuo upės pusės, išgirst gido pasakojimus apie įvairias Kauno vietas. Bilietus reikia pirkti iš anksto.

18:00 val. Harmony park restorane vyks “Grilio vakarai”. Dalyviai yra kviečiami net tik pavalgyti egzotiškų patiekalų, bet ir pasiklausyti gyvos muzikos gamtos apsuptyje. Reikalinga išankstinė registracija.

Šeštadienis

12:00 val. Ramybės parke įsikurs kūrybinės dirbtuvės „Kurk su Kauno bienale“. Jų metu šeimos yra kviečiamos leisti laiką drauge. Keturių kūrybinių dirbtuvių cikle „Kelionės“, pasitelkiant įvairias kūrybines technikas lankytojai kviečiami kurti ir dalintis savo įspūdingiausios. Tai ne vienintelis šeštadienį Kauno bienalėje organizuojamas renginys – daugiau galite rasti ČIA.

16:00 val. Regbio mėgėjai yra kviečiami į regbio stadioną (Partizanų g. 192,) Kaune kur bus galima išvysti Kauno RC „Žalgiris” ir Šiaulių „Šiauliai” dvikovą. Rungtynės nemokamos.

Sekmadienis
Nuo 10:00 val. Vyks Draugystės parko atidarymo šventė. Jos metu bus ką veikti: laukia edukaciniai ir sporto užsiėmimai, Kauno pučiamųjų instrumentų orkestro „Ąžuolynas“ koncertas, Manto Wizard magiškas kampelis. Renginys nemokamas, kai kuriems užsiėmimams reikalinga registracija.

18:00 val. Norinčius atsipalaiduoti prieš ateinančią darbo dieną, kviečiame į meditacijos seansą būgnų garsuose. Reikalinga registracija bei bilieto įsigyjamas.

Visus čia minėtus ir kitus renginius galite rasti portalo renginių kalendoriuje. Vasara – puikus metas praleisti laisvalaikį prie vandens bei organizuoti vestuves. Būtent šiomis temomis portalas yra parengęs specialias rubrikas: vandens temperatūra ir artimiausios vestuvės Kaune.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA