„Vytautas Mineral Spa“ per Žolinę kviečia turiningam ir gardžiam savaitgaliui Birštone | Kas vyksta Kaune

„Vytautas Mineral Spa“ per Žolinę kviečia turiningam ir gardžiam savaitgaliui Birštone

„Vytautas Mineral Spa“ nuotr.

Planuojant artėjantį šventinį laisvadienį kauniečiai ir ne tik, savo maršrutuose turėtų itin ryškiai pažymėti Birštoną. Viena patraukliausių turizmo ir poilsio krypčių tapęs kurortas turi išskirtinį pasiūlymą: rugpjūčio 15–17 dienomis „Vytautas Mineral Spa“ kviečia tapti skaniausio Žolinių savaitgalio dalyviais barbekiu vakarėlyje ant ežero kranto.

Vis dar šviesūs ir šilti vasaros vakarai su gera kompanija, skanus maistas ir gera muzika – tobulas derinys kokybiškam poilsiui. Kaip tik toks meniu lauks „Vytautas Mineral Spa“ lauko terasos lankytojų jau nuo šio ketvirtadienio.

„Nuo pat ketvirtadienio 11 valandos visu pajėgumu įjungsime kepsnines ir specialiai šiam savaitgaliui ruošime gardžius „grill“ patiekalus bei užkandžius, kurie yra tiesiog neatsiejami nuo smagių vasaros vakarėlių. 19 valandą prie pulto stoja vakaro DJ. Tokia programa laukia tris vakarus iš eilės, tad tikime, jog kai kam tai gali tapti išties vienu geriausių savaitgalių šią vasarą“, – kauniečius ir svečius iš visos Lietuvos atvykti į renginį kviečia „Vytautas Mineral Spa“ marketingo ir komunikacijos vadovė Eglė Preikšaitytė.

„Vytautas Mineral Spa“ / „Vytautas Mineral Spa“ nuotr.

Pasak jos, virtuvės šefas su komanda nusiteikę kaip reikiant paplušėti, kad būtų atliepti net ir išrankiausių gurmanų lūkesčiai. Juolab kad tokie Žolinių savaitgaliai jau tampa kasmetine tradicija šiuose vieninteliuose Baltijos regione ypatingų mineralų Spa namuose.

Platesnė informacija ir registracija į artėjantį skaniausią Žolinės savaitgalį teikiama telefonu +370 319 42135 nuo 12 iki 23 val. arba elektroniniu paštu moon@spavytautas.lt.

„Vytautas Mineral Spa“ / „Vytautas Mineral Spa“ nuotr.

„Viešnagės Birštone daugeliui kauniečių jau tapusios gražia vasaros tradicija. Viena neatsiejamų jos dalių – šventiški šeimos pietūs ar galbūt romantiška vakarienė dviese. Džiaugiamės, kad svečiai atranda mūsų restoraną ir mielai čia vis sugrįžta“, – sako E. Preikšaitytė.

Birštonas vilioja ne vien aukštos klasės restoranais, renginiais ar sveikatingumo paslaugomis su unikaliomis Spa procedūromis. Dar viena svari priežastis užsukti į Birštoną šiomis dienomis – neseniai atidarytas aukščiausias Lietuvoje apžvalgos bokštas, iškilęs virš Nemuno kilpų regioninio parko ant Škėvonių gūbrio. Jį gana greitai pasieksite ir pėsčiomis.

Taigi atvykstantieji turi visus šansus ta pačia viešnage aplankyti ir didžiausio populiarumo pastaruoju metu mūsų šalyje sulaukiantį turistinį objektą.

„Vytautas Mineral Spa“ / „Vytautas Mineral Spa“ nuotr.

300 laiptelių ir 45 metrų aukštis nuo žemės bei 92 metrai virš jūros lygio – tai tėra skaičiai, kuriuos geriausiai suprasti galima tik pačiam užkopus ir horizonto link tolumoje išvydus Nemuno kilpas, Prienus, o galbūt netgi Alytų.

Jei vis dėlto Žolinių dieną čia užsuksite pirmiau, pažvelgę Birštono link, neabejotinai pamatysite įsikūrusį „Vytautas Mineral Spa“ kompleksą ir greta ežero šventiškam savaitgaliui paruoštą terasą. Tą akimirką svarbu nepamiršti fotoaparato, kad įamžintos akimirkos liktų ilgiems prisiminimams ir kaskart kviestų sugrįžti į „Vytautas Mineral Spa“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA