M.Jankavičius kauniečius kviečia į susitikimą po atviru dangumi | Kas vyksta Kaune

M.Jankavičius kauniečius kviečia į susitikimą po atviru dangumi

I. Jūra nuotr.

„Koncertai po atviru dangumi kuria visiškai kitokį ryšį“, – sako atlikėjas Mantas Jankavičius ir ragina kauniečius susitikti išskirtiniame vasariškame koncerte „Su Tavimi. Po dangumi“, kuris vyks „Adform kiemelyje“, rugpjūčio 22 d.

[galerija kiek=”4″]

Pajausti vasaros skonį

„Vasaros laikas ir susitikimai po atviru dangumi man visada reiškė tam tikrą magiją. Kai ore dvelkia vasaros vakaro ramybė, su klausytojais užsimezga tikrai betarpiškas, šiltas ryšys. Tikiu, kad ir šiame koncerte, mes, susirinkę po dangum, būsime atviri ir laimingi“– atvirauja Mantas prisipažindamas, kad vasara jam yra išskirtinis laikas. „Į vasarą naujame šio sezono hite pabandėme perkelti net pačias Kalėdas!”, – šypsosi visada stebinantis atlikėjas, kurį ir patį galima vadinti „vasaros vaiku“.

„Gimiau tarp vasaros ir pavasario slenksčio“, – šypsosi atlikėjas.

Garsiausi kūriniai ir gyvo garso grupė

Koncerto „Adform“ kiemelyje metu skambės ne tik žinomiausi Manto kūriniai, bet ir dainos, sukurtos kino filmams „Pakeliui“, „Tadas Blinda. Pradžia“, spektakliui „Laisvi drugeliai“. Su charizmatiškuoju profesionalu scenoje taip pat pasirodys gyvo garso grupė.

Mantas Jankavičius / I. Jūra nuotr.

„Koncertuose įsitikinome, kad ši programa yra tikrai ypatinga. Net neabejoju, kad su Kauno publika taip pat sukursime kažką labai įsimintino.“ – mintimis dalijasi Mantas ir ragina išnaudoti vieną gražiausių vasaros progų.

„Kvieskite savo mylimus žmones į romantišką pasimatymą: iš širdies einanti muzika, istorija alsuojantis Kauno senamiesčio kiemelis, prisirpusi vasara ir iš publikos trykštantys atostogų įspūdžiai sukurs nepakartojamą atmosferą“, – šypsosi jausmingas atlikėjas.

Koncertas „Su Tavimi. Po dangumi“ – jau rugpjūčio 22 d., 19 val., „Adform kiemelyje“.

Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/events/530447967492335/

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA