Pasaulio čempionate kaunietės U. Juzėnaitė ir D. Rimkutė iškovojo bronzos medalius | Kas vyksta Kaune

Pasaulio čempionate kaunietės U. Juzėnaitė ir D. Rimkutė iškovojo bronzos medalius

V. Leknickas „Facebook“ nuotr.

Tokijuje vykstančiame pasaulio jaunių (iki 19 metų) irklavimo čempionate porinę dvivietę valtį irkluojančios Ugnė Juzėnaitė ir Dovilė Rimkutė sekmadienio rytą (Lietuvos laiku) A finale finišo liniją kirto trečios ir iškovojo bronzos medalius.

[galerija kiek=”4″]

Kaip rašoma Lietuvos irklavimo federacijos pranešime spaudai, lietuvės distanciją įveikė per 7:30.21 ir 4.73 sekundės atsiliko nuo aukso medalius iškovojusios Nyderlandų įgulos (Lisa Bruijnincx ir Jacobien Van Westreenen). Sidabro medalius iškovojo Kinijos įgula (Hairong Zhang ir Peibing Zhang).

Primename, kad šeštadienį B finale antrą vietą užėmė Ramintos Morkūnaitės ir Martynos Kazlauskaitės įgula, irkluojanti pavienę dvivietę. Galutinė šios įgulos pozicija pasaulio pirmenybėse – aštunta.

Porinę dvivietę irklavę Titas Mašanauskas ir Virgilijus Prušinskas šeštadienį varžėsi C finale ir užėmė antrą vietą. Galutinė lietuvių pozicija – 14 vieta.

Bronzos medalio laimėtojos U. Juzėnaitė ir D. Rimkutė gegužės mėnesį Vokietijoje laimėjo Europos jaunių čempionato auksą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA