Lietuvos rinktinę įveikę Serbijos krepšininkai atvyko į Kauną | Kas vyksta Kaune

Lietuvos rinktinę įveikę Serbijos krepšininkai atvyko į Kauną

Delfi nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė po kontrolinių rungtynių Belgrade, kuriose patyrė pralaimėjimą 68:72 Serbijos rinktinei, kartu su varžovais sekmadienio ryte keliavo į oro uostą ir užsakomuoju reisu atvyko į Kauną.

[galerija kiek=”4″]

„Avia Solutions Group“ dukterinei grupės įmonei „KlasJet“ priklausančiu „Boeing 737“ žaidėjai, treneriai ir personalas operatyviai pasiekė Kauną.

Lietuvos Krepšinio Federacijos pranešime spaudai rašoma, kad sekmadienį vakare abi rinktinės planuoja surengti treniruotes „Žalgirio“ arenoje. Iš karto po rungtynių Serbijos rinktinė tuo pačiu lėktuvu grįš į gimtinę.

Tiesa į Lietuvą serbai atvyko su nuostoliais. Šeštadienio rungtynėse traumą patyrė žaidėjas Milošas Teodosičius. Krepšininkas susitikime rungtyniavo mažiau nei dvi minutes ir susižeidė pėdą, o atlikus tyrimus paaiškėjo, kad jis turės praleisti Pasaulio čempionatą.

Lietuvos rinktinės sudėtis atsakomajam mačui turėtų paaiškėti pirmadienį, po rytinės treniruotės.

Organizatoriai praneša, kad į šias rungtynes vaikai iki 10 metų imtinai bus įleidžiami nemokamai. Prie įėjimo tiesiog reikės pateikti amžių įrodantį dokumentą.

Lietuvos ir Serbijos rinktinių rungtynės Kaune bus ypatingos tuo, kad tai bus „Krepšinio namų“ paramos rungtynės. Visi, nusipirkę bilietus į minėtas rungtynes, prisidės prie „Krepšinio namų“ statybų, o tai yra prie Lietuvos krepšinio istorijos išsaugojimo ir puoselėjimo.

Tai nebus įprastas muziejus, bet modernus, kupinas technologinių naujovių multifunkcinis centras su daugybe pažintinių ir pramoginių atrakcijų lankytojams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA