Naujai Šilainiuose nutiestas takas gyventojams užminė mįslę: kaip tilpti? | Kas vyksta Kaune

Naujai Šilainiuose nutiestas takas gyventojams užminė mįslę: kaip tilpti?

Skaitytojos nuotr.

Neseniai Šilainiuose nutiestas pėsčiųjų ir dviračių takas gyventojams sukėlė tikrą galvosūkį – kaip tilpti ir ar tai saugu?

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi Šilainiuose gyvenanti skaitytoja, abejojanti, ar šalia jos namų šviežiai nutiestas takas yra saugus ir pritaikytas pėstiesiems, kadangi pėstiesiems skirta tako dalis yra stebėtinai siaura. „Kažkoks nesusipratimas“, – piktinosi kaunietė.

„Šią vasarą Rasytės gatvėje buvo nutiestas naujas takas. Visi aplinkiniai gyventojai džiaugėmės, kad takas bus platus, naujas, pagražinta aplinka. Bet, deja, atrodo, jog taką suženklino išgėrę darbininkai“, – pasakoja kaunietė.

„Ar normalu daugiabučių namų gyventojams pereiti dviračių taką į pėstiesiems skirtą pusę? Kaip pėstiesiems, tarkim, dviems suaugusiems su dviem vaikais ir šunimi, tilpti tokioje siauroje dalyje?“ – klausimus žėrė skaitytoja.

Takas Šilainiuose, Rasytės g. / Skaitytojos nuotr.

„Ne visi dviratinikai važiuoja savo puse, nes supranta jog pėstieji netelpa take. Vieni pėstieji vaikšto dviračių zonoje nes gi visa šeima nevaikščios vorele. Kažkoks nesusipratimas“, – pastabas apie pėsčiųjų taką išsakė Šilainių gyventoja.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA