Kaunas to dar nematė: kaip po liūties buvo gelbėjami žmonės | Kas vyksta Kaune

Kaunas to dar nematė: kaip po liūties buvo gelbėjami žmonės

Stop kadras

Penktadienio popietę per Kauną slinkęs lietus sukėlė nemažai nepatogumų. Liūties metu įvyko keli eismo įvykiai, o prekybos miestelyje „Urmas“ praėjimo takai virto srauniomis upėmis – žmones imta gelbėti kūrybingai.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas atsiuntė filmuotą vaizdo medžiagą, kurioje matyti, kaip lietaus vandens įkalintus žmones gelbėja automobilius po avarijų gabenantis tralas. Transporto priemonė sustoja prie pėstiesiems skirtų laiptų, o įkalinti pirkėjai sulipa ant platformos.

„Urmo bazės evakuacija“, – juokaudamas rašė vaizdo medžiagą atsiuntęs skaitytojas, kuriam šie vaizdai priminė ilgus metus Rusnės saloje vykdytą žmonių pervežimą per apsemtas teritorijas.

Lietus penktadienį taip pat sukėlė nepatogumų ir Kaune, Šiaurės prospekte esančios kavinės lankytojams. Pietų metu terasą užpylė lietus. Lietaus vanduo šniokštė ant stalų ir kėdžių bei kaupėsi ant terasos pagrindo.

„O tikėjomės ramiai papietauti…“, – rašė vaizdo įrašo autorius.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA