Kaunietis įspėja: Eiguliuose atsivėrė smegduobė | Kas vyksta Kaune

Kaunietis įspėja: Eiguliuose atsivėrė smegduobė

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio pavakarę „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pranešė apie viename daugiabučių praėjime tykantį klastingą pavojų. Čia smarkiau palijus atsivėrė smegduobė.

[galerija kiek=”4″]

Kaip pasakojo kaunietis, po pėsčiųjų takeliu susiformavusią ertmę jis pastebėjo šiandien. Smegduobė atsivėrė stipresniam lietui išplovus purią žemę.

Vyro atsiųstose nuotraukose matyti, kad duobė susidariusi po takeliu, einančiu greta Šiaurės prospekto 67-o daugiabučio. Nedidelis plytelių ruožas čia išardytas ir paklotas betonas, po kuriuo tūno pavojingi „spąstai“.

Skaitytojas prisiminė, kad šioje vietoje neseniai tvarkytas vamzdynas, duobė buvo išrausta iki pat V. Lansdbergio-Žemkalnio gatvės. Po to takas užtaisytas, tačiau panašu, kad pagrindas nebuvo tinkamai paruoštas ir vanduo jį išardė.

Kaip pridūrė kaunietis, dėl pavojingos situacijos jis kreipėsi į „Kauno vandenų“ avarinę tarnybą, kur sulaukė atsakymo, kad darbininkai jau važiuoja.

„15 minučių pastovėjau, bet niekas neatvažiavo. Įdomu, ar iš viso atvažiuos. Ten po takeliu upelis teka gan nemenkas“, – kalbėjo skaitytojas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA