Kaunietis parlamentaras prabilo apie į komą po avarijos panirusią dukrą | Kas vyksta Kaune

Kaunietis parlamentaras prabilo apie į komą po avarijos panirusią dukrą

Delfi nuotr.

Seimo narys Robertas Šarknickas socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė apie savo dukros būklę po avarijos. „Gyvename su jūsų maldomis ir toliau“, – rašė iš Kauno kilęs pralamentaras.

„Mūsų mažoji mokytoja dar vis giliame miege, bet jau kai kurie aparatai yra atjunginėjami, gyvename su jūsų maldomis ir toliau“, – teigė LVŽS narys, pridurdamas, kad dar negali visiems atsakyti, nes žodžiai kaupiami maldoms už dukrą.

„Mes labai ilgimės mažosios, matome, liečiame, kalbame, skaitome pasakas. Leidžiame giminės, klasiokių, mokytojos Jurgitos garso ir vaizdo įrašus, kad ir giliame miege jaustų jog esame kartu. Dėkojame Dievui, gydytojams, slaugytojams, artimiesiems, draugams, bičiuliams jog ji yra mylimose rankose“, – socialiniame tinkle rašė R. Šarknickas.

Parlamentaras teigė, kad jau matė ir netikėtai pasirodžiusią dukros šypseną. „Tu gali, esi ne kartą tai įrodžiusi nepasiduoti“, – žodžius dukrai skyrė kaunietis.

Primename, kad R. Šarknicko dukra į avariją pateko liepos pabaigoje, kai mergaitė ėjo per gatvę norėdama nueiti į muziejų.

Vairuotojas, partrenkęs mažametę, buvo neblaivus. Eismo įvykis nutiko važiuojamoje kelio dalyje, mergaitė ėjo ne per pėsčiųjų perėją.

Vairuotojui buvo nustatytas 1,18 prom. neblaivumas. Po įvykio vairuotojas stabtelėjo, tačiau iš įvykio vietos pasišalino.

Šiuo metu vairuotojas nebėra sulaikytas. Vairuotojui skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA