Nustebino radijo transliacijos turinys: kur dingo moralė? | Kas vyksta Kaune

Nustebino radijo transliacijos turinys: kur dingo moralė?

Asociatyvi / Delfi.lt nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune” redakciją kreipėsi sunerimęs skaitytojas, kurį nemaloniai nustebino per radiją transliuojamas turinys: „kreipiuosi į visus spaudos atstovus, nes nesuprantu, kur radijo rinkos vertybės ir kur dingo jų moralės stuburas”.

Kaip pasakoja skaitytojas, transliacija įvyko maždaug 14:40 Kauno laiku, kada jis važiavo automobiliu su šeima link Kauno marių, praleisti paskutinę atostogų dieną. „Staiga per radiją pradeda kalbėti apie vienos lyties partnerystes, aistringus romanus bei begalinę meilę. Teigia, jog tai gražu ir patrauklu, o lietuviams laikas suprasti, kad gyvenam ne 1990 metais. Ir toliau pasakoja apie kažkokį dviejų merginų romaną, kaip apie gražų pavyzdį”, pasakoja vyras.

Anot skaitytojo, viskas būtų pakenčiama, bet po šių kalbų, jo dukros paklausė, kodėl mergina myli merginą: „Kaip gi tai paaiškinti vaikams? Ir ar tikrai tai turi būti propaguojama? Visas 5 minutes buvo kalbama apie šį „grožį ir gėrį””.

Užbaigdamas, kaunietis klausia: „ar Kaune radijo stotis „TAU” dar žemiau kris? Tokios temos skirtos turi būti vakarui, kai vaikai jau miega”.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA