„Granatos Live”: kauniečių grupė „Flying Saucer Gang“ susilaukė didžiausio dėmesio | Kas vyksta Kaune

„Granatos Live”: kauniečių grupė „Flying Saucer Gang“ susilaukė didžiausio dėmesio

delfi.lt 2019/08/03 13:22

Dar praėjusiais metais pirmąkart „Granatos Live” pasirodę bene skandalingiausi Lietuvos scenos naujokai iš Kauno „Flying Saucer Gang“ tapo laukiamiausia festivalio grupe. Šie metai vaikinams taip pat netapo išimtimi. Pirmą nakties šalia jų scenos susibūrė bene didžiausia minia.

Vos tik pasirodžiusi ant scenos grupė negailėjo keiksmažodžių, kurių netrūksta ir jų kūryboje. Palaikyti savo mylimojo Remigijaus Daškevičiaus-Retro atvyko ir socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, kuri koncerto metu viską stebėjo iš užkulisių.

Paskutinę dainą scenoje atliko Remis ir jo mylimoji, socialinių tinklų garsenybė Karolina Meschino, pavadinimu „Story”. Šiuo metu poros kūrinys „Youtube” tinkle peržiūrėtas jau daugiau nei 1 mln. kartų.

DELFI primena, kad grupė susikūrė vos daugiau nei prieš metus ir jau turėjo dešimtis koncertų, taip pat muša surenkamų klausytojų ir dainų perklausų internetinėje erdvėje rekordus. Į „Flying Saucer Gang” pasirodymus rikiuojasi tūkstantinės gerbėjų minios, vaikinai jau ne kartą koncertavo „Žalgirio” arenoje.

Šiemet jie buvo nominuoti net dviem M.A.M.A apdovanojimams, laimėjo publikos simpatijų prizą ir baigia užkariauti Lietuvos jaunimo širdis. Netolimoje ateityje jie planuoja išleisti pirmą bendrą dainą su žaibiškai populiarėjančiu JAV atlikėju Nessly.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA