Dalyvių stilius pirmąją „Granatos live“ dieną: vieni už kitus ryškesni | Kas vyksta Kaune

Dalyvių stilius pirmąją „Granatos live“ dieną: vieni už kitus ryškesni

D. Beržinio nuotr.

Penktadienį su dideliu trenksmu prasidėjo Rumšiškėse susirinkusius šokdinantis festivalis „Granatos live“. Čia tądien plūdo didžiulis žmonių kiekis, nustebinęs ryškiomis spalvomis ir įmantriais stiliais.

Viena aišku, nuotraukos atskleidžia festivalio aurą – šypsenų veiduose niekas neištrins. Humoro jausmą išlaikyti padėjo įvairūs komikai, tarp jų ir Mantas Bartuševičius.

Susirinkusieji nevengė ne tik šypsotis, bet ir fotografuotis. O stilius traukia akis: kas pasipuošė gyvūnus imituojančiais kombinezonais, kas įvairiomis kaukėmis ar ryškiomis spalvomis.

Pirmąją dieną netrūko ir geros muzikos: širdis virpino Alina Orlova ir Justinas Jerutis. Pajudėti kvietė „G&G Sindikatas“, dainų kūrėjas ir atlikėjas Junior A, internacionalinė muzikos grupė „Gogol Bordello“, Britų elektroninės muzikos grupė „Years & Years“. Vakaro kulminacija tapo vokiečių muzikantas Robin Schulz, kurio muzika žavisi visas pasaulis.

Festivalio antra diena, šeštadienis, ne ką liūdnesnė. Sekite „Kas vyksta Kaune“, kur rasite karščiausius kadrus iš „Granatos Live“ .

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA