Dėkoja skaitytojai: Kauno pareigūnai padeda net neprašyti | Kas vyksta Kaune

Dėkoja skaitytojai: Kauno pareigūnai padeda net neprašyti

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė skaitytojo pranešimo su padėka Kauno policijos pareigūnui, kuris be jokių prašymų nusprendė padėti į bėdą patekusiam asmeniui.

Skaitytojos pasakojo, kad važiuojant jam atsisuko ratų varžtai: „Aš atsidūriau sudėtingoje situacijoje, pamečiau varžtus nuo rato. Eismas buvo intensyvus, ieškojau pagalbos ir bandžiau skambinti draugui, tačiau jis galėjo pagelbėti tik po valandos. Staiga galinio vaizdo veidrodėlyje pamačiau policijos automobilį, kuris lėtai artėjo prie manęs“, – situaciją nupasakojo skaitytojas.

„Automobiliui sustojus, vairuotojas kažką pradėjo rinkti nuo kelio ir supratau, kad tai mano ratų varžtai. Pareigūnas susotojo be jokių prašymų, savo automobiliu užtvėrė manajį. Padėjo man pakelti automobilį bei prisukti varžtus. Po visko policininkas palinkėjo gero ir išvažiavo tarnybos reikalais. Esu labai dėkingas Dariui Žilaičiui ir jo vardu noriu padėkoti visai Kauno policijai už profesionalumą ir reakciją. Labai ačiū“, – dėkingumą reiškė į nepavydėtiną situaciją patekęs vyras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA