Iš Kauno kilusios I. Morkūnienės ir J. Morkūno skyrybų byloje – siekiai apriboti teises į turtą | Kas vyksta Kaune

Iš Kauno kilusios I. Morkūnienės ir J. Morkūno skyrybų byloje – siekiai apriboti teises į turtą

Delfi nuotr.

Gegužės menesį paaiškėjo, jog skiriasi viena žinomiausių šou pasaulio porų – Indrė ir Jogaila Morkūnai. Pora savo skyrybas komentavo labai menkai, tačiau, kaip rašo alfa.lt, teisme aiškėja daugiau šių skyrybų detalių, o vienas iš sutuoktinių pradėjo ginčą dėl šeimos turto.

Rašoma, kad kol kas nėra žinoma, kuris iš sutuoktinių siekia apriboti kito teises į bendrą šeimos turtą.

Žinoma tik tai, kad prašymą skirtis Vilniaus miesto apylinkės teismui pateikė televizijos laidų vedėja Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. O dabar – teismą pasiekė ginčas dėl turto. Dar gegužės pabaigoje pastarasis prašymas buvo atmestas, tačiau netrukus jį apskundė.

Rytoj šį klausimą turėtų spręsti Vilniaus miesto apygardos teismas, rašo delfi.lt.

Delfi.lt primena, kad skyrybų faktą po ilgų kalbų pirmiausiai patvirtino Indrė. Gegužės pradžioje ji prasitarė, kad teismą jau pasiekė judviejų skyrybų dokumentai.

„Neigti informacijos, kuri yra vieša, nėra prasmės. Mano pareiga yra išsaugoti šeimą ir trys ketvirtadaliai jos dar yra likę, o apie vieną ketvirtadalį ir jo pasirinktą kelią siūlau klausti tiesiogiai’, – tuomet sakė Indrė.

Pora susituokė 2015 metų rugsėjo 5 dieną Vilniuje iškilmingos ceremonijos metu. J. ir I. Morkūnai augina du vaikus. Indrei tai yra pirmoji santuoka, o J. Morkūnui – antroji.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA