Kauno centrą užtvindžius vandeniui su kvapeliu, avarinė tarnyba nusiplovė rankas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kauno centrą užtvindžius vandeniui su kvapeliu, avarinė tarnyba nusiplovė rankas (papildyta)

J. Jankevičiaus „Facebook“ paskyros nuotr.

Pirmadienį popiet „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė skaitytojų pranešimų ir vaizdinės medžiagos, kur matoma kaip Laisvės alėja ir Žemaičių gatve po liūties teka rudos spalvos „upės“.

[galerija kiek=”4″]

Skaitytojai ir žinomas žurnalistas Juras Jankevčiusapie savo socialinio tinklo paskyroje apie 17 val. pasidalino vaizdais iš purvinu vandeniu užtvindyto miesto centro. „Laisvės alėjoje plaukiantis įtartinas lietaus vanduo taip pat dvelkė kanalizacijos aromatu“, – skelbė žurnalistas.

Panaši situacija pastebėta ir Žemaičių gatvėje. Viena moteris pasakojo, kad gatve pastebėjo plaukiantį ne tik rudą vandenį, bet ir fekalijas. „Tik tas rudas vanduo yra ne vanduo, o išmatos“, – vaizdinę medžiagą pakomentavo skaitytoja.

Susisiekus su Kauno avarine tarnyba „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė atsakymo, kad tai tik molis ir jokios avarijos, kuri galėjo užtvindyti miestą fekalijomis nebuvo, dėl visko kalta liūtis.

Tai ne vieninteliai vakar dienos liūties padariniai. Daugiau skaitykite čia.

Papildyta 18.02 val.

Į sujudimą socialiniame tinkle sureagavusi Kauno savivaldybė komentavo, kad rudas vanduo centrines gatves užliejo dėl Žemaičių gatvės rekonstrukcijos – jos metu keičiama visa kanalizacijos sistema, kurioje ilgus metus buvo sujungtos lietaus ir buitinės nuotekos.

„Taip pat tvarkomas, sutvirtinamas šlaitas. Kai šiais metais darbai bus baigti, daugiau tokių dalykų nebus ne tik po keliolikos minučių, bet ir po kelių valandų ar dienų lietaus. Deja, bet kitaip sutvarkyti kalno, šlaito ir nuotekų sistemos nėra įmanoma“, – nurodė savivaldybė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA