Nelaimė prie Aleksoto tilto: išgirdę pamanė, kad didelė žuvis | Kas vyksta Kaune

Nelaimė prie Aleksoto tilto: išgirdę pamanė, kad didelė žuvis

Skaitytojo nuotr.

Įsibėgėjus antradienio rytui specialiosios tarnybos skubėjo ant Aleksoto tilto. Kauniečiai pasakoja, kad į Nemuną nušoko žmogus – čia pat krantinę asfaltuojantys darbininkai, išgirdę pliūkštelėjimą, ne iškart suprato, kas vyksta.

Po vidurdienio „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija, kad nuo Vytauto Didžiojo (Aleksoto) tilto apie 11.30 val. nušoko žmogus. Apie nelaimę pranešęs žmogus pirmiausia nusistebėjo gelbėtojų reakcija – vyro teigimu, jie pasirodė greičiau nei per 5 minutes.

„Mes dirbame krantinėje, asfaltuojame taką. Paties šuolio nematėme, tik išgirdome ir pagalvojome, kad didelė žuvis mūsų išsigando. Bet pamatėme, kad išniro žmogaus galva, jis nušoko apie 30 m nuo mūsų“, – sakė incidento liudininkas.

Anot kauniečio, šuolininkui pasisekė, mat jis pataikė tiesiai i Nemuno vagą, o šiaip aplink gylis vos siekia iki kelių. „Žmogus gyvas pats išplaukė, šlubavo ir buvo labai perbalęs“, – pasakojo skaitytojas.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis patvirtino, kad toks įvykis buvo, tiesa, užfiksuotas jis anksčiau nei nurodė liudininkas – 10.42 val.

Nelaimėlis išvežtas į gydymo įstaigą. Kokiomis aplinkybėmis jis atsidūrė vandenyje, kol kas neaišku. Ugniagesiai atskubėjo prie Aleksoto tilto, tačiau darbo praktiškai neturėjo – Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas informavo, kad vyras į krantą išplaukė pats.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA