Kaunietis užfiksavo agresijos protrūkį prie žinomo restorano: ir taip kiekvieną savaitgalį | Kas vyksta Kaune

Kaunietis užfiksavo agresijos protrūkį prie žinomo restorano: ir taip kiekvieną savaitgalį

Stopkadras

Gilią šeštadienio naktį, kaip įprasta, „Žemyn upe“ nemiegojo. Pernelyg įsiaudrinęs vyras šalia žinomo restorano-klubo į darbą paleido ne tik kumščius, bet ir kojas.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojo apie 2.40 val. nakties šeštadienį padarytame vaizdo įraše matyti, kaip agresyviai nusiteikęs vyras vožia kitam vyriškiui kumščiu.

Smūgį gavęs žmogus keliasi ir prisėda ant čia pat esančio suolo. Tuo metu kiti asmenys mėgina atvėsinti mušeiką, tačiau šis grįžta prie aukos ir spiria aplamdytam vyrui tiesiai į galvą.

„O, Dieve. Jie atseit sulaiko, bet nieko nedaro. (…) Opa! Iš kojos į galvą. Eik tu, kokie žiaurūs. O Jėzus! Kas jam darosi. O apsauga, kur apsauga?“ – netekę amo komentuoja konflikto liudininkais tapę kauniečiai (dėl smarkokos kalbos įrašo garso takelis neviešinamas – „Kas vyksta Kaune“).

Tokiu pačiu stiliumi agresorius mėgina pasiųsti nesipriešinantį žmogų į nokdauną, bet antrą kartą švystelėta koja tikslo nepasiekia. Netrukus lauke pasirodo būrelis moterų, kyla bruzdesys, o smūgių autorius toliau grėsmingai mindžikuoja prie greta.

„Ir taip kiekvieną savaitgalį… – tvirtino portalo skaitytojas, įrašą užbaigiantis kategoriškai. – Uždarykite šį klubą, nes jis kelia mieste neramumus.“

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis nurodė, kad praėjusią naktį iškvietimų į „Žemyn upe“ negauta – reikia suprasti, susikibę vyrai teisinių pretenzijų viens kitam neturėjo.

Visgi pašnekovas neslėpė, kad vėlyvomis savaitgalio naktimis klubui užsidarinėjant čia neretai kyla muštynės. Gerai žinoma vieta įsismaginusiems lėbautojams tampa paskutine vakaro stotele, o pareigūnams dėl to būna darbo.

„Žemyn upe“ svetainėje pateikiamu miesto numeriu portalo žurnalistams susisiekus su restorano-klubo administratore, ji teigė, kad praėjusi naktis buvo rami, esą nieko neįvyko.

Klausimas apie restorane budinčią apsaugą administratorę gerokai nustebino. Pašnekovė nurodė, kad apskritai bendrovė naudojasi saugos tarnybos „Likurgas“ paslaugomis ir kilus kokiems nors incidentams kviečiama apsauga, kuri prireikus atvažiuoja.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA