Vingiuotoje Kauno gatvėje sumaitoti automobiliai, greitoji išvežė moterį | Kas vyksta Kaune

Vingiuotoje Kauno gatvėje sumaitoti automobiliai, greitoji išvežė moterį

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienio popietę skaudus eismo įvykis nutiko prie Karkazų. Gana pavojingoje Titnago gatvėje susidūrė du automobiliai, iš transporto priemonių beliko metalo laužo krūva.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas nelaimę Titnago gatvėje pasakojo užfiksavę apie 13.50 val. Kaunietis pasakojo, kad per miškelį einančios gatvės vingiuose vienas į kitą rėžėsi „Mercedes-Benz“ ir „Ford“ automobiliai.

Avarijos vietoje užfiksuotose nuotraukose matyti, kad visiškai sudaužytos automobilių priekinės dalys, išsiskleidė „Mercedes-Benz“ oro pagalvės. Nors smūgio būta nemažo, prieš 14 val. įvykio vietoje greitosios dar nebuvo matyti, žmonės vaikščiojo aplink mašinas vertindami nuostolius ir skambino tarnyboms.

Avarija Titnago gatvėje / Skaitytojo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad 13.58 val. pranešta apie „Mercedes-Benz“ ir „Ford“ automobilių susidūrimą Titnago gatvės atkarpoje tarp Karkazų ir Kreidos gatvių.

Po smarkaus smūgio, policijos žiniomis, negera pasidarė vienai moteriai – medikai ją išsivežė į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, transporto priemonių vairuotojai blaivūs.

Eismas gatve apsunkintas / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pareigūnai dirba įvykio vietoje. Minėtoje Titnago gatvės dalyje formuojasi spūstis, vairuotojai praneša, kad kelias sunkiai pravažiuojamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA