Kauno reperių „FSG“ pasirodyme – keiksmažodžiai ir jausmų demonstracija | Kas vyksta Kaune

Kauno reperių „FSG“ pasirodyme – keiksmažodžiai ir jausmų demonstracija

delfi.lt 2019/07/26 21:23

Skandalingieji Kauno reperiai „Flying Saucer Gang“ savo tūkstančius gerbėjų pradžiugina ne tik dažnais koncertais miesto terasose, bet ir viename populiariausių festivalių – „Galapagai“.

Kaip jau tapo įprasta „Flying Saucer Gang“ į festivalio sceną pamainomis lipo kartu su bičiuliu, atlikėju OG Version. Nuo DELFI scenos pirmąją festivalio dieną klausytojams skambėjo jau seniai pamėgti ir nauji draugų kompanijos kūriniai.

Susirinkusi publika, regis, mokėjo kiekvienos dainos žodžius ir kartu su reperiais įsijautė į linksmą vakarėlį.

Tiesa, Kauno atlikėjai ne veltui yra spėję užsitarnauti skandalingųjų etiketę, nes ir šiame jų pasirodyme skambėjo keiksmažodžiai, o vienas pagrindinių „Flying Saucer Gang“ narių – Remigijus Daškevičius-Remis – publiką apliejo vandeniu. Tačiau toks grupės elgesys jų gerbėjams pažįstamas ir net, tiesą pasakius, laukiamas.

Paskutinę dainą scenoje atliko Remis ir jo mylimoji, socialinių tinklų garsenybė Karolina Meschino, pavadinimu „Story“. Šiuo metu poros kūrinys „Youtube“ tinkle peržiūrėtas jau daugiau nei 1 mln. kartų.

„Kaip jaučiatės? Patys prisiprašėte šios dainos“, – nuo scenos susirinkusiai publikai kalbėjo K. Meschino.

Tiesa, būtent dėl šios gerbėjų išreikalautos dainos organizatoriams teko kiek pakoreguoti programą, tačiau fanai, regis, dėl to nė kiek neprieštaravo.

Dainai skaičiuojant paskutines sekundes Remis ir Karolina, kaip jau tapo įprasta, scenoje demonstravo šiltus jausmus vienas kitam ir pasibučiavo.

Iškart po grupės koncerto gerbėjai nepuolė skirstytis, o skubėjo įsiamžinti su savo dievukais ar paprašyti autografo ir socialinių tinklų žvaigždės Karolinos.

DELFI primena, kad grupė susikūrė vos daugiau nei prieš metus ir jau turėjo dešimtis koncertų, taip pat muša surenkamų klausytojų ir dainų perklausų internetinėje erdvėje rekordus.

Į „Flying Saucer Gang“ pasirodymus rikiuojasi tūkstantinės gerbėjų minios, vaikinai jau ne kartą koncertavo „Žalgirio“ arenoje. Šiemet jie buvo nominuoti net dviem M.A.M.A apdovanojimams, laimėjo publikos simpatijų prizą ir baigia užkariauti Lietuvos jaunimo širdis.

Gegužės pabaigoje grupė išleido pirmą bendrą dainą „Devilish Plans“ su žaibiškai populiarėjančiu JAV atlikėju Nessly.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA