Romainiuose nužudytas vyras palydėtas į paskutinę kelionę | Kas vyksta Kaune

Romainiuose nužudytas vyras palydėtas į paskutinę kelionę

R. Tenio nuotr.

Šeštadienio popietę vyko žiauriai liepos 17 d. Romainiuose nužudytojo laidotuvės. Amžino poilsio vyras atgulė Kauno Kleboniškio kapinėse.

Per pietus mirusiojo palaikai buvo išnešti iš Kauno S. Žukausko gatvėje esančių laidojimo namų. Kaip rašoma „15.min“ portale „Vyrą su baltomis gėlėmis į paskutinę kelionę išlydėjo gausybė artimųjų ir draugų. Žmonių prašė atsinešti velionio nuotraukų, kurios gedulingų pietų metu padėtų prisiminti gražiausias vyro gyvenimo akimirkas. Urną su palaikais procesijos pradžioje nešė velionio sesuo G.Gineikaitė, ji dėvėjo baltos spalvos suknelę. Už jos nugaros nusidriekė artimiausių draugų ir šeimos narių eilė.“

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad 29-erių metų vyras sužalojimus patyrė šalia parduotuvės „Aibė“, Romainių g. 36. Įvykio vietoje dirbo gausios greitosios medicinos pagalbos ir policijos pajėgos. Atvykusi greitoji medicininė pagalba sužalotajam padėti nebegalėjo. Vyras dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir kojoje mirė vietoje.

Po įyvkio vyro sesuo socialiniame tinkle paprašė žmonių pagalbos, nes įtariamasis iš įvykio vietos pasišalino. „Labai reikia Jūsų pagalbos! Šiąnakt buvo mirtinai nudurtas mano brolis. Prašau jūsų pagalbos surandant įtariamąjį! 22:56 Romainiuose, „Aibės“ parduotuvės stovėjimo aikštelėje, įvyko konfliktas ir jo metu nudūrė mano brolį į šoną. Įtariamasis sėdo į automobilį (tamsus, pagal liudininkus greičiausiai 5-os klasės „VW Golf“).“, – rašė mergina.

Įtariamasis, kaip pranešė Kauno policija, buvo sulaikytas penktadienio pavakarę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA